Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:406627
Popijač, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering
Cite this document
Popijač, A. (2023). Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:406627
Popijač, Ana. "Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:406627
Popijač, Ana. "Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:406627
Popijač, A. (2023). 'Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 December 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:406627
Popijač A. Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2023 December 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:406627
A. Popijač, "Profil polifenolnih spojeva tijekom proizvodnje lignolitičkih enzima uzgojem Trametes versicolor na pivskom tropu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:406627