master's thesis
Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. urn:nbn:hr:109:596206

Solje, Lucija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Solje, L. (2015). Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Solje, Lucija. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Solje, Lucija. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Solje, L. (2015). 'Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Solje L. Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2021 September 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

L. Solje, "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Islandora Bookmark - Please login to use this feature