prikaz prve stranice dokumenta Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. urn:nbn:hr:109:186004

Ziberi, Rakip
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Ziberi, R. (2012). Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004

Ziberi, Rakip. "Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004

Ziberi, Rakip. "Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004

Ziberi, R. (2012). 'Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004

Ziberi R. Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004

R. Ziberi, "Primjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:186004

Please login to the repository to save this object to your list.