prikaz prve stranice dokumenta Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. urn:nbn:hr:109:269967

Čolović, Bojana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Čolović, B. (2011). Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Čolović, Bojana. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Čolović, Bojana. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Čolović, B. (2011). 'Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Čolović B. Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2021 September 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

B. Čolović, "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Islandora Bookmark - Please login to use this feature