prikaz prve stranice dokumenta Koncentracija  arsena  u  noktima  populacije  izložene  visokim razinama arsena putem vode za piće
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Koncentracija arsena u noktima populacije izložene visokim razinama arsena putem vode za piće
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. urn:nbn:hr:109:795502

Dominić, Marina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Dominić, M. (2010). Koncentracija arsena u noktima populacije izložene visokim razinama arsena putem vode za piće (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795502

Dominić, Marina. "Koncentracija arsena u noktima populacije izložene visokim razinama arsena putem vode za piće." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795502

Dominić, Marina. "Koncentracija arsena u noktima populacije izložene visokim razinama arsena putem vode za piće." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795502

Dominić, M. (2010). 'Koncentracija arsena u noktima populacije izložene visokim razinama arsena putem vode za piće', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795502

Dominić M. Koncentracija arsena u noktima populacije izložene visokim razinama arsena putem vode za piće [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795502

M. Dominić, "Koncentracija arsena u noktima populacije izložene visokim razinama arsena putem vode za piće", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795502

Please login to the repository to save this object to your list.