prikaz prve stranice dokumenta Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. urn:nbn:hr:109:531835

Hruškar, Margareta
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Hruškar, M. (2010). Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Hruškar, Margareta. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Hruškar, Margareta. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Hruškar, M. (2010). 'Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Hruškar M. Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2021 September 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

M. Hruškar, "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Islandora Bookmark - Please login to use this feature