prikaz prve stranice dokumenta Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. urn:nbn:hr:109:183660

Logožar, Maja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Logožar, M. (2009). Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660

Logožar, Maja. "Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660

Logožar, Maja. "Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660

Logožar, M. (2009). 'Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660

Logožar M. Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2021 September 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660

M. Logožar, "Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660

Islandora Bookmark - Please login to use this feature