prikaz prve stranice dokumenta Određivanje termodinamičkih karakteristika pri sorpciji arsena na klinoptilolitu različite granulacije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje termodinamičkih karakteristika pri sorpciji arsena na klinoptilolitu različite granulacije
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. urn:nbn:hr:109:034976

Kolarić, Dario
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Chemistry and Ecology

Cite this document

Kolarić, D. (2009). Određivanje termodinamičkih karakteristika pri sorpciji arsena na klinoptilolitu različite granulacije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:034976

Kolarić, Dario. "Određivanje termodinamičkih karakteristika pri sorpciji arsena na klinoptilolitu različite granulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:034976

Kolarić, Dario. "Određivanje termodinamičkih karakteristika pri sorpciji arsena na klinoptilolitu različite granulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:034976

Kolarić, D. (2009). 'Određivanje termodinamičkih karakteristika pri sorpciji arsena na klinoptilolitu različite granulacije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:034976

Kolarić D. Određivanje termodinamičkih karakteristika pri sorpciji arsena na klinoptilolitu različite granulacije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2021 September 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:034976

D. Kolarić, "Određivanje termodinamičkih karakteristika pri sorpciji arsena na klinoptilolitu različite granulacije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:034976

Islandora Bookmark - Please login to use this feature