prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. urn:nbn:hr:109:756516

Sović, Vedrana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Sović, V. (2013). Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756516

Sović, Vedrana. "Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756516

Sović, Vedrana. "Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756516

Sović, V. (2013). 'Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756516

Sović V. Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2021 September 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756516

V. Sović, "Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:756516

Islandora Bookmark - Please login to use this feature