prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. urn:nbn:hr:109:311267

Palac, Borka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Palac, B. (2013). Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Palac, Borka. "Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Palac, Borka. "Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Palac, B. (2013). 'Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Palac B. Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2021 September 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

B. Palac, "Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:311267

Islandora Bookmark - Please login to use this feature