prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. urn:nbn:hr:109:434745

Pušić, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Pušić, M. (2013). Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745

Pušić, Marija. "Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745

Pušić, Marija. "Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745

Pušić, M. (2013). 'Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745

Pušić M. Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745

M. Pušić, "Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434745

Please login to the repository to save this object to your list.