prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. urn:nbn:hr:109:434870

Vračević, Ružica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Vračević, R. (2012). Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević, Ružica. "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević, Ružica. "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević, R. (2012). 'Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 17 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević R. Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2021 September 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

R. Vračević, "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Islandora Bookmark - Please login to use this feature