prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. urn:nbn:hr:109:658528

Drobac, Sanja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Drobac, S. (2012). Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Drobac, Sanja. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Drobac, Sanja. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Drobac, S. (2012). 'Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Drobac S. Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2021 September 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

S. Drobac, "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:658528

Islandora Bookmark - Please login to use this feature