prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, Mariana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Pavoković, M. (2012). Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, Mariana. "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, Mariana. "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, M. (2012). 'Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 16 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković M. Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2021 September 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

M. Pavoković, "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Islandora Bookmark - Please login to use this feature