prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. urn:nbn:hr:109:894905

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Pavić, N. (2011). Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2 (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:894905

Pavić, Nikolina. "Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:894905

Pavić, Nikolina. "Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:894905

Pavić, N. (2011). 'Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:894905

Pavić N. Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2 [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:894905

N. Pavić, "Optimiranje procesa ekstrakcije ulja iz zrna soje superkritičnim CO2", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:894905

Please login to the repository to save this object to your list.