prikaz prve stranice dokumenta Uklanjanje arsena i prirodnih organskih tvari iz podzemne vode taložnom metodom i sorpcijom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Uklanjanje arsena i prirodnih organskih tvari iz podzemne vode taložnom metodom i sorpcijom
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. urn:nbn:hr:109:204897

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Chemistry and Ecology

Cite this document

Lončarić, A. (2010). Uklanjanje arsena i prirodnih organskih tvari iz podzemne vode taložnom metodom i sorpcijom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:204897

Lončarić, Ante. "Uklanjanje arsena i prirodnih organskih tvari iz podzemne vode taložnom metodom i sorpcijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:204897

Lončarić, Ante. "Uklanjanje arsena i prirodnih organskih tvari iz podzemne vode taložnom metodom i sorpcijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:204897

Lončarić, A. (2010). 'Uklanjanje arsena i prirodnih organskih tvari iz podzemne vode taložnom metodom i sorpcijom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:204897

Lončarić A. Uklanjanje arsena i prirodnih organskih tvari iz podzemne vode taložnom metodom i sorpcijom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:204897

A. Lončarić, "Uklanjanje arsena i prirodnih organskih tvari iz podzemne vode taložnom metodom i sorpcijom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:204897

Please login to the repository to save this object to your list.