prikaz prve stranice dokumenta Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače
Access restricted to students and staff of home institution
professional thesis
Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. urn:nbn:hr:109:011733

Toth, Zvonimir
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Biology and Microbiology

Cite this document

Toth, Z. (2011). Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače (Professional thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth, Zvonimir. "Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth, Zvonimir. "Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth, Z. (2011). 'Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Toth Z. Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2021 September 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Z. Toth, "Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:011733

Islandora Bookmark - Please login to use this feature