professional thesis
Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. urn:nbn:hr:109:977023

Mađarević Pavetić, Tanja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Mađarević Pavetić, T. (2015). Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja (Professional thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Mađarević Pavetić, Tanja. "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Mađarević Pavetić, Tanja. "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Mađarević Pavetić, T. (2015). 'Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 16 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Mađarević Pavetić T. Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2021 September 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

T. Mađarević Pavetić, "Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:977023

Islandora Bookmark - Please login to use this feature