master's thesis
Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. urn:nbn:hr:109:412480

Bigić, Tamara
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Bigić, T. (2014). Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480

Bigić, Tamara. "Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480

Bigić, Tamara. "Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480

Bigić, T. (2014). 'Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480

Bigić T. Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2021 September 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480

T. Bigić, "Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480

Islandora Bookmark - Please login to use this feature