prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA
Slavonski Brod: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod, 2018. urn:nbn:hr:153:187094

Šebalj, Sara
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod

Cite this document

Šebalj, S. (2018). UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:187094

Šebalj, Sara. "UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:187094

Šebalj, Sara. "UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:187094

Šebalj, S. (2018). 'UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod, accessed 30 July 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:187094

Šebalj S. UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA [Undergraduate thesis]. Slavonski Brod: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod; 2018 [cited 2021 July 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:187094

S. Šebalj, "UTJECAJ SADRŽAJA UGLJIKA NA TVRDOĆU ZAKALJENIH NELEGIRANIH ČELIKA", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Mechanical Engineering Faculty in Slavonski Brod, Slavonski Brod, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:187094

Islandora Bookmark - Please login to use this feature