master's thesis
Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. urn:nbn:hr:178:541542

Čižmak, Anamarija
University of Zagreb
Faculty of Veterinary Medicine
Department of Hygiene and Technology of Foodstuffs

Cite this document

Čižmak, A. (2018). Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Čižmak, Anamarija. "Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Čižmak, Anamarija. "Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Čižmak, A. (2018). 'Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 25 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Čižmak A. Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2018 [cited 2024 July 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

A. Čižmak, "Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Please login to the repository to save this object to your list.