prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit
Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2015. urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, Ante
University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin
Food Technology

Cite this document

Džepina, A. (2015). Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, Ante. "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, Ante. "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, A. (2015). 'Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina A. Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2015 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

A. Džepina, "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Please login to the repository to save this object to your list.