prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit
Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2015. urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, Ante
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology

Cite this document

Džepina, A. (2015). Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, Ante. "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, Ante. "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina, A. (2015). 'Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 25 September 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Džepina A. Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2015 [cited 2022 September 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

A. Džepina, "Utjecaj maceracije na kemijski profil isparljivih spojeva vina Debit", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:223109

Please login to the repository to save this object to your list.