prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay
Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2020. urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, Martina
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology

Cite this document

Stanić, M. (2020). Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, Martina. "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, Martina. "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, M. (2020). 'Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 07 October 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić M. Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2020 [cited 2022 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

M. Stanić, "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Please login to the repository to save this object to your list.