prikaz prve stranice dokumenta Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"
Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2018. urn:nbn:hr:121:922907

Uzelac, Danijela
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology

Cite this document

Uzelac, D. (2018). Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak" (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907

Uzelac, Danijela. "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907

Uzelac, Danijela. "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907

Uzelac, D. (2018). 'Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 20 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907

Uzelac D. Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak" [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2018 [cited 2020 September 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907

D. Uzelac, "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907

Islandora Bookmark - Please login to use this feature