The Polytechnic of Rijeka Occupational Safety Department
Cite this document
Meringer, F. (2016). SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU (Undergraduate thesis). Rijeka: The Polytechnic of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118
Meringer, Frana. "SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118
Meringer, Frana. "SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118
Meringer, F. (2016). 'SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118
Meringer F. SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2016 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118
F. Meringer, "SUSTAVOM SIGURNOSTI HRANE DO UNAPRJEĐENJA KVALITETE U HOTELSKOM PODUZEĆU", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:016118