prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA  KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)
Rijeka: The Polytechnic of Rijeka, 2016. urn:nbn:hr:125:609234

Relić, Ranko
The Polytechnic of Rijeka
Agricultural Department

Cite this document

Relić, R. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić, R. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 21 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić R. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2016 [cited 2020 September 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

R. Relić, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Islandora Bookmark - Please login to use this feature