pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:822,thesis,"Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskoga ječma","Gagula, Goran",,,,,,,, ptfos:958,thesis,"Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije","Sabol, Nataša",,,,,,,, ptfos:737,thesis,"Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine","Krnić, Josipa",,,,,,,, ptfos:379,thesis,"Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine","Kovačević, Marija",,,,,,,, ptfos:740,thesis,"Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom","Ćakarun, Josipa",,,,,,,, ptfos:447,thesis,"Mikrobna populacija dehidriranih namirnica","Kozarević, Suzana",,,,,,,, ptfos:771,thesis,"Ispitivanje kvalitete tjestenine proizvedene od mješavine krupica pšenica Triticum durum i Triticum aestivum","Šimonji, Kristina",,,,,,,, ptfos:453,thesis,"Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine","Kobaš, Andrea",,,,,,,, ptfos:827,thesis,"Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače","Toth, Zvonimir",,,,,,,, ptfos:804,thesis,"Ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom brašna ječma sorte ""Bingo"" uroda 2008./2009. godine","Krnjak, Marina",,,,,,,, ptfos:805,thesis,"Kvalitativna svojstva kruha s dodatkom brašna ječma sorte ""Bingo"" uroda 2008./2009. godine","Jurišić, Blanka",,,,,,,, ptfos:965,thesis,"Udio β-glukana u različitim sortama ječma uroda 2008./2009. godine i utjecaj ječmenog brašna na reološka svojstva tijesta","Ister, Ana-Marija",,,,,,,, ptfos:787,thesis,"Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina","Berger, Natalia",,,,,,,, ptfos:782,thesis,"Proizvodnja sirne mozaik rolade sa šunkom","Fundak, Tamara",,,,,,,, ptfos:785,thesis,"Proizvodnja sirne rolade sa šunkom","Kocijan, Ivana",,,,,,,, ptfos:832,thesis,"Utjecaj različitih vrsta žitarica i vode na strukturu ekstrudiranih proizvoda","Bešlić (udano Gorički), Zrinka",,,,,,,, ptfos:834,thesis,"Utjecaj pakiranja u modificiranoj atmosferi na kemijska i senzorska svojstva pahuljica od kukuruza i riže s dodatkom vitamina","Večenaj, Maja",,,,,,,, ptfos:525,thesis,"Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija","Vranješ, Dubravka",,,,,,,, ptfos:835,thesis,"Senzorska kvaliteta polupečenih pekarskih proizvoda s dodatkom pšeničnog kiselog tijesta","Dorbić, Ivo",,,,,,,, ptfos:592,thesis,"Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture","Mihić, Đurđica",,,,,,,, ptfos:607,thesis,"Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze","Blažek, Hrvoje",,,,,,,, ptfos:598,thesis,"Mikrobna populacija krušnih mrvica","Plavšić, Amalija",,,,,,,, ptfos:616,thesis,"Klijavost pšenice u ovisnosti o uvjetima skladištenja","Jurković, Vlatka",,,,,,,, ptfos:2799,thesis,"Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija","Jurkin, Ivana",,,,,,,, ptfos:2796,thesis,"Aktivnost endopeptidaza u zrnu pšenica podvrgnutih različitim režimima skladištenja","Balkić, Jelena",,,,,,,, ptfos:2555,thesis,"Tehnologija skladištenja žitarica u silosima Virovitica d.o.o.","Jug, Nikolina",,,,,,,,