@mastersthesis{vevu:1602, author = {{Soldo, Goran}}, title = {{KAVA KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE}}, } @mastersthesis{ptfos:2719, author = {{Tisai, Patricija}}, title = {{Utjecaj dodatka kore mandarine na svojstva kakaovih krem-proizvoda}}, } @mastersthesis{vevu:1508, author = {{Spahić, Jasmina}}, title = {{JAKA ALKOHOLNA PIĆA KAO TRGOVAČKA ROBA}}, } @mastersthesis{vevu:1516, author = {{Tilhof, Luka}}, title = {{MLIJEKO KAO TRGOVAČKA ROBA}}, } @mastersthesis{vevu:1468, author = {{Roguljić, Marija}}, title = {{MED KAO TRGOVAČKA ROBA}}, } @mastersthesis{vevu:1479, author = {{Kusturić, Helena}}, title = {{SNACK PROIZVODI OD KRUMPIRA KAO TRGOVAČKA ROBA NA PRIMJERU TVORNICE KANAAN d.o.o. - PROIZVODNJA, VRSTE, SKLADIŠTENJE I PRODAJA}}, } @mastersthesis{ptfos:2625, author = {{Šakić, Katarina}}, title = {{Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:2589, author = {{Zećiri, Besar}}, title = {{Proizvodnja ulja iz sjemenki grožđa hladnim prešanjem i određivanje udjela resveratrola u pogači}}, } @mastersthesis{vevu:1437, author = {{Ivanković, Ivan}}, title = {{SIR KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE}}, } @mastersthesis{ptfos:2647, author = {{Zećiri, Muhamed}}, title = {{Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka}}, } @mastersthesis{vevu:1422, author = {{Lozić, Mihajla}}, title = {{VINO KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE}}, } @mastersthesis{ptfos:2466, author = {{Zmaić, Valentina}}, title = {{Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:2469, author = {{Lamešić, Sandra}}, title = {{Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom}}, } @mastersthesis{ptfos:2371, author = {{Grbeš, Josipa}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka}}, } @mastersthesis{ptfos:2330, author = {{Pavličević, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti}}, } @mastersthesis{vevu:1074, author = {{Biberović, Ema}}, title = {{ČOKOLADA I SRODNI PROIZVODI KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE}}, } @mastersthesis{ptfos:2171, author = {{Pukec, Andrija}}, title = {{Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza}}, } @mastersthesis{ptfos:2167, author = {{Lukanec, Ena}}, title = {{Primjena tropa aronije u proizvodnji ekstrudiranih snack proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2166, author = {{Šimunović, Sara}}, title = {{Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija}}, } @mastersthesis{ptfos:2840, author = {{Kovačević, Nikolina}}, title = {{Acetiliranje nabubrenog krumpirovog škroba u kombinaciji s visokonaponskim električnim pražnjenjem i pulsirajućim električnim poljem}}, } @mastersthesis{ptfos:2093, author = {{Milošević, Ines}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:2090, author = {{Jurić, Ivana}}, title = {{Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu}}, } @mastersthesis{ptfos:2103, author = {{Herceg (rođ. Harmadi), Kristina}}, title = {{Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja i pulsirajućeg električnog polja na acetiliranje nativnog krumpirovog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:2091, author = {{Jurkić, Marijana}}, title = {{Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu}}, } @mastersthesis{ptfos:1971, author = {{Trgovac, Mirela}}, title = {{Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem}}, } @mastersthesis{ptfos:1949, author = {{Jelinić, Josip}}, title = {{Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice}}, } @mastersthesis{ptfos:1948, author = {{Vincek, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1809, author = {{Anić, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1816, author = {{Romić, Mirjana}}, title = {{Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza}}, } @mastersthesis{ptfos:1789, author = {{Jurašinović, Marijana}}, title = {{Utjecaj različitih emulgatora na svojstva tamne i mliječne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1516, author = {{Tkalec, Ivana}}, title = {{Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1442, author = {{Tušek, Ines}}, title = {{Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:1444, author = {{Šušnjar, Petra}}, title = {{Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1400, author = {{Blaž, Nikolina}}, title = {{Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:1362, author = {{Barišić, Veronika}}, title = {{Fizikalna svojstva i udio ergot alkaloida u kukuruznim snack proizvodima s dodatkom raženih posija}}, } @mastersthesis{ptfos:1200, author = {{Radeljić, Anđela}}, title = {{Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1198, author = {{Horvat, Andrea}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:1176, author = {{Faletar, Ana}}, title = {{Fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pogače buče proizvedenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom}}, } @mastersthesis{ptfos:1175, author = {{Majstorović, Tamara}}, title = {{Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:1173, author = {{Malenica, Josip}}, title = {{Utjecaj dodatka pogače lješnjaka na svojstva kukuruznih ekstrudata dobivenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom}}, } @mastersthesis{ptfos:1172, author = {{Banović, Marija}}, title = {{Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija}}, } @mastersthesis{ptfos:1028, author = {{Jakobović, Ivana}}, title = {{Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1046, author = {{Hećimović, Josipa}}, title = {{Prilagodba postojećeg sustava upravljanja kvalitetom organizacije na zahtjeve norme ISO 9001:2015}}, } @mastersthesis{ptfos:1035, author = {{Jonjić, Željka}}, title = {{Reološka svojstva pšeničnog brašna s dodatkom repinih rezanaca i utjecaj na kvalitetu proizvoda na bazi brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1041, author = {{Jovičić, Daria}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode}}, } @mastersthesis{ptfos:1113, author = {{Šumanovac, Sanja}}, title = {{Proizvodnja rafiniranog etilnog alkohola iz melase šećerne repe modificiranim postupkom po Vogelbuschu}}, } @mastersthesis{ptfos:1045, author = {{Tucaković, Mira}}, title = {{Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:1031, author = {{Leko, Ivana}}, title = {{Utjecaj temperatura termičkog procesa obrade i skladištenja na neke parametre sigurnosti i kvalitete kakaove mase}}, } @mastersthesis{ptfos:997, author = {{Džakić, Mirela}}, title = {{Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija}}, } @mastersthesis{ptfos:927, author = {{Mađarević Pavetić, Tanja}}, title = {{Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:415, author = {{Vrdoljak, Anđela}}, title = {{Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:684, author = {{Vulin, Zdravko}}, title = {{HACCP sustav u restoranima}}, } @mastersthesis{ptfos:348, author = {{Katalinić, Zvonimir}}, title = {{Određivanje mikrobne populacije zraka u različitim uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:158, author = {{Grgić, Ilija}}, title = {{Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada}}, } @mastersthesis{ptfos:165, author = {{Slišković, Sanja}}, title = {{Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca}}, } @mastersthesis{ptfos:163, author = {{Zečević, Antonio}}, title = {{Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:319, author = {{Njegač, Jasmina}}, title = {{Utjecaj dodatka pektina na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:138, author = {{Mezedi, Nina}}, title = {{Mikrobiološka kontaminacija površina i predmeta opće uporabe}}, } @mastersthesis{ptfos:120, author = {{Huzjak, Đurđica}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:100, author = {{Roth, Ana}}, title = {{Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija}}, } @mastersthesis{ptfos:94, author = {{Tanasković, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice}}, } @mastersthesis{ptfos:693, author = {{Gelemanović, Marta}}, title = {{Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži}}, } @mastersthesis{ptfos:724, author = {{Pušić, Marija}}, title = {{Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice}}, } @mastersthesis{ptfos:217, author = {{Klepić, Martina}}, title = {{HACCP sustav u preradi mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:702, author = {{Miljević, Duška}}, title = {{Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:329, author = {{Lendić, Dražen}}, title = {{Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:821, author = {{Sajdl, Maja}}, title = {{Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak}}, } @mastersthesis{ptfos:714, author = {{Zeko, Josip}}, title = {{Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:743, author = {{Bojanić, Maria}}, title = {{Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice}}, } @mastersthesis{ptfos:742, author = {{Varžić, Andrea}}, title = {{Utjecaj vlažnosti kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:741, author = {{Vračević, Ružica}}, title = {{Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:746, author = {{Pavoković, Mariana}}, title = {{Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:748, author = {{Šimunić, Monika}}, title = {{Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom i glicinom u proizvodnji domaće slavonske kobasice}}, } @mastersthesis{ptfos:767, author = {{Delonga, Danijela}}, title = {{Utjecaj masenog udjela kuhinjske soli na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva te zdravstvenu ispravnost domaće slavonske kobasice}}, } @mastersthesis{ptfos:475, author = {{Bertić, Marija}}, title = {{Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:458, author = {{Čolović, Bojana}}, title = {{Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom}}, } @mastersthesis{ptfos:477, author = {{Petrešin, Tomislav}}, title = {{Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži}}, } @mastersthesis{ptfos:791, author = {{Jozinović, Antun}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa kukuruzne krupice s heljdinim i kestenovim brašnom}}, } @mastersthesis{ptfos:826, author = {{Kišmartin, Irena}}, title = {{Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:500, author = {{Jelašac, Anita}}, title = {{Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:503, author = {{Žukić, Branka}}, title = {{Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:507, author = {{Lučić, Slađana-Marija}}, title = {{Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice}}, } @mastersthesis{ptfos:778, author = {{Ljubas, Igor}}, title = {{Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom}}, } @mastersthesis{ptfos:518, author = {{Hadrović, Ivan}}, title = {{Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:857, author = {{Bekavac, Joško}}, title = {{Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:522, author = {{Hruškar, Margareta}}, title = {{Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom}}, } @mastersthesis{ptfos:531, author = {{Gregurek, Dijana}}, title = {{Modifikacija kukuruznog škroba smjesama jantarne kiseline i acetanhidrida te glutarne keseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:549, author = {{Halt, Silvio}}, title = {{Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu}}, } @mastersthesis{ptfos:836, author = {{Drača, Nela}}, title = {{Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske}}, } @mastersthesis{ptfos:585, author = {{Perak, Silvija}}, title = {{Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice}}, } @mastersthesis{ptfos:588, author = {{Šoštarec, Ana}}, title = {{Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:597, author = {{Rak, Sandra}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle}}, } @mastersthesis{ptfos:618, author = {{Vitić, Jelena}}, title = {{Socioekonomska i senzorska analiza čaja od peršina}}, } @mastersthesis{ptfos:429, author = {{Jozinović, Antun}}, title = {{Probavljivost nativnog i škroba ječma modificiranog smjesom glutarne kiseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:620, author = {{Jovanovac, Barbara}}, title = {{Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na uzorke pilećeg surimija diferencijalnom motridbenom kalorimetrijom (DSC)}}, } @mastersthesis{ptfos:624, author = {{Stanković, Ivana}}, title = {{Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:627, author = {{Marić, Martina}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije}}, } @mastersthesis{ptfos:630, author = {{Tomesić, Maja}}, title = {{Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom}}, } @mastersthesis{ptfos:837, author = {{Boban, Katica}}, title = {{Prihvatljivost jela od batata kod djece predškolske i školske dobi}}, } @mastersthesis{ptfos:2797, author = {{Matas, Ines}}, title = {{Acetiliranje i karakteriziranje škroba iz pšenice i krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:838, author = {{Zagrajšek, Goran}}, title = {{HACCP sustav u pogonu za preradu mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:840, author = {{Poljak, Vedran}}, title = {{Procjena sigurnosti unosa aspartama u odnosu na prihvatljivi dnevni unos}}, }