@mastersthesis{ptfos:2716, author = {{Biondić, Helena}}, title = {{Utjecaj dodatka pivskog tropa na zdravstvenu ispravnost i senzorska svojstva kuhanih kobasica}}, } @mastersthesis{ptfos:2640, author = {{Barić, Ivona}}, title = {{Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica}}, } @mastersthesis{ptfos:2630, author = {{Horvat, Adriana}}, title = {{Razvoj trgovačkih marki u Hrvatskoj i svijetu}}, } @mastersthesis{ptfos:2487, author = {{Šimić, Iva}}, title = {{Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina}}, } @mastersthesis{ptfos:2296, author = {{Glavina, Vedran}}, title = {{Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Slavonskoj kobasici}}, } @mastersthesis{ptfos:2182, author = {{Markovčić, Mateo}}, title = {{Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u domaćoj dimljenoj suhoj slanini}}, } @mastersthesis{ptfos:2177, author = {{Olujić, Karla}}, title = {{EU fondovi u funkciji marketinga hrvatskih vina}}, } @mastersthesis{ptfos:2120, author = {{Nadaždi, Helena}}, title = {{Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu}}, } @mastersthesis{ptfos:1331, author = {{Oršolić, Ivan}}, title = {{Pasmine svinja za proizvodnju šunki (pršuta)}}, } @mastersthesis{ptfos:1308, author = {{Lukačić, Teo}}, title = {{Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke}}, } @mastersthesis{ptfos:1328, author = {{Moretić, Jelena}}, title = {{Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem}}, } @mastersthesis{ptfos:1318, author = {{Šimunović, Roberto}}, title = {{Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)}}, } @mastersthesis{ptfos:1119, author = {{Čeple, Dunja}}, title = {{Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1047, author = {{Kušurin, Iva}}, title = {{Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke}}, } @mastersthesis{ptfos:1043, author = {{Bušić, Nives}}, title = {{Fizikalno-kemijska svojstva i sastav masnih kiselina slavonske šunke}}, } @mastersthesis{ptfos:1051, author = {{Kovačević, Vedrana}}, title = {{Kvarenje i greške pršuta}}, } @mastersthesis{ptfos:1063, author = {{Radalj, Iva}}, title = {{Metode konzerviranja u proizvodnji Dalmatinskog pršuta}}, } @mastersthesis{ptfos:176, author = {{Vidaković, Kristina}}, title = {{Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa}}, } @mastersthesis{ptfos:178, author = {{Friščić, Stjepan}}, title = {{Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija}}, } @mastersthesis{ptfos:137, author = {{Došen, Marija}}, title = {{Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena}}, } @mastersthesis{ptfos:131, author = {{Ćosić, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena}}, } @mastersthesis{ptfos:95, author = {{Šakić, Ivan}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena}}, } @mastersthesis{ptfos:223, author = {{Friščić, Stjepan}}, title = {{Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje}}, } @mastersthesis{ptfos:748, author = {{Šimunić, Monika}}, title = {{Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom i glicinom u proizvodnji domaće slavonske kobasice}}, } @mastersthesis{ptfos:767, author = {{Delonga, Danijela}}, title = {{Utjecaj masenog udjela kuhinjske soli na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva te zdravstvenu ispravnost domaće slavonske kobasice}}, } @mastersthesis{ptfos:393, author = {{Šimunić, Monika}}, title = {{Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje}}, } @mastersthesis{ptfos:549, author = {{Halt, Silvio}}, title = {{Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu}}, } @mastersthesis{ptfos:484, author = {{Delonga, Danijela}}, title = {{Tehnologija prerade i konzerviranja riba i morskih plodova u tvornici Irida d.o.o. u Daruvaru}}, } @mastersthesis{ptfos:472, author = {{Sršan, Mirjana}}, title = {{Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:620, author = {{Jovanovac, Barbara}}, title = {{Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na uzorke pilećeg surimija diferencijalnom motridbenom kalorimetrijom (DSC)}}, } @mastersthesis{ptfos:839, author = {{Dmitrović (udano Bekeš), Tijana}}, title = {{Zaraženost mesa svinja s ličinkama Trichinella spiralis na području Osječko-baranjske županije}}, }