pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2716,thesis,"Utjecaj dodatka pivskog tropa na zdravstvenu ispravnost i senzorska svojstva kuhanih kobasica","Biondić, Helena",,,,,,,, ptfos:2640,thesis,"Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica","Barić, Ivona",,,,,,,, ptfos:2630,thesis,"Razvoj trgovačkih marki u Hrvatskoj i svijetu","Horvat, Adriana",,,,,,,, ptfos:2487,thesis,"Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina","Šimić, Iva",,,,,,,, ptfos:2296,thesis,"Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Slavonskoj kobasici","Glavina, Vedran",,,,,,,, ptfos:2182,thesis,"Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u domaćoj dimljenoj suhoj slanini","Markovčić, Mateo",,,,,,,, ptfos:2177,thesis,"EU fondovi u funkciji marketinga hrvatskih vina","Olujić, Karla",,,,,,,, ptfos:2120,thesis,"Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu","Nadaždi, Helena",,,,,,,, ptfos:1331,thesis,"Pasmine svinja za proizvodnju šunki (pršuta)","Oršolić, Ivan",,,,,,,, ptfos:1308,thesis,"Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke","Lukačić, Teo",,,,,,,, ptfos:1328,thesis,"Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem","Moretić, Jelena",,,,,,,, ptfos:1318,thesis,"Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)","Šimunović, Roberto",,,,,,,, ptfos:1119,thesis,"Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja","Čeple, Dunja",,,,,,,, ptfos:1047,thesis,"Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke","Kušurin, Iva",,,,,,,, ptfos:1043,thesis,"Fizikalno-kemijska svojstva i sastav masnih kiselina slavonske šunke","Bušić, Nives",,,,,,,, ptfos:1051,thesis,"Kvarenje i greške pršuta","Kovačević, Vedrana",,,,,,,, ptfos:1063,thesis,"Metode konzerviranja u proizvodnji Dalmatinskog pršuta","Radalj, Iva",,,,,,,, ptfos:176,thesis,"Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa","Vidaković, Kristina",,,,,,,, ptfos:178,thesis,"Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija","Friščić, Stjepan",,,,,,,, ptfos:137,thesis,"Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena","Došen, Marija",,,,,,,, ptfos:131,thesis,"Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena","Ćosić, Katarina",,,,,,,, ptfos:95,thesis,"Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena","Šakić, Ivan",,,,,,,, ptfos:223,thesis,"Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje","Friščić, Stjepan",,,,,,,, ptfos:748,thesis,"Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom i glicinom u proizvodnji domaće slavonske kobasice","Šimunić, Monika",,,,,,,, ptfos:767,thesis,"Utjecaj masenog udjela kuhinjske soli na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva te zdravstvenu ispravnost domaće slavonske kobasice","Delonga, Danijela",,,,,,,, ptfos:393,thesis,"Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje","Šimunić, Monika",,,,,,,, ptfos:549,thesis,"Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu","Halt, Silvio",,,,,,,, ptfos:484,thesis,"Tehnologija prerade i konzerviranja riba i morskih plodova u tvornici Irida d.o.o. u Daruvaru","Delonga, Danijela",,,,,,,, ptfos:472,thesis,"Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda","Sršan, Mirjana",,,,,,,, ptfos:620,thesis,"Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na uzorke pilećeg surimija diferencijalnom motridbenom kalorimetrijom (DSC)","Jovanovac, Barbara",,,,,,,, ptfos:839,thesis,"Zaraženost mesa svinja s ličinkama Trichinella spiralis na području Osječko-baranjske županije","Dmitrović (udano Bekeš), Tijana",,,,,,,,