TY - THES ID - ptfos:2716 TI - Utjecaj dodatka pivskog tropa na zdravstvenu ispravnost i senzorska svojstva kuhanih kobasica AU - Biondić, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2640 TI - Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica AU - Barić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2630 TI - Razvoj trgovačkih marki u Hrvatskoj i svijetu AU - Horvat, Adriana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2487 TI - Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina AU - Šimić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2296 TI - Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Slavonskoj kobasici AU - Glavina, Vedran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2182 TI - Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u domaćoj dimljenoj suhoj slanini AU - Markovčić, Mateo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2177 TI - EU fondovi u funkciji marketinga hrvatskih vina AU - Olujić, Karla DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2120 TI - Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu AU - Nadaždi, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1331 TI - Pasmine svinja za proizvodnju šunki (pršuta) AU - Oršolić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1308 TI - Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke AU - Lukačić, Teo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1328 TI - Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem AU - Moretić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1318 TI - Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice) AU - Šimunović, Roberto DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1119 TI - Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja AU - Čeple, Dunja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1047 TI - Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke AU - Kušurin, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1043 TI - Fizikalno-kemijska svojstva i sastav masnih kiselina slavonske šunke AU - Bušić, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1051 TI - Kvarenje i greške pršuta AU - Kovačević, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1063 TI - Metode konzerviranja u proizvodnji Dalmatinskog pršuta AU - Radalj, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:176 TI - Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa AU - Vidaković, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:178 TI - Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija AU - Friščić, Stjepan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:137 TI - Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena AU - Došen, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:131 TI - Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena AU - Ćosić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:95 TI - Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena AU - Šakić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:223 TI - Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje AU - Friščić, Stjepan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:748 TI - Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom i glicinom u proizvodnji domaće slavonske kobasice AU - Šimunić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:767 TI - Utjecaj masenog udjela kuhinjske soli na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva te zdravstvenu ispravnost domaće slavonske kobasice AU - Delonga, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:393 TI - Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje AU - Šimunić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:549 TI - Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu AU - Halt, Silvio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:484 TI - Tehnologija prerade i konzerviranja riba i morskih plodova u tvornici Irida d.o.o. u Daruvaru AU - Delonga, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:472 TI - Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda AU - Sršan, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:620 TI - Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na uzorke pilećeg surimija diferencijalnom motridbenom kalorimetrijom (DSC) AU - Jovanovac, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:839 TI - Zaraženost mesa svinja s ličinkama Trichinella spiralis na području Osječko-baranjske županije AU - Dmitrović (udano Bekeš), Tijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -