pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn ptfos:2716 thesis "Utjecaj dodatka pivskog tropa na zdravstvenu ispravnost i senzorska svojstva kuhanih kobasica" "Biondić, Helena" ptfos:2640 thesis "Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica" "Barić, Ivona" ptfos:2630 thesis "Razvoj trgovačkih marki u Hrvatskoj i svijetu" "Horvat, Adriana" ptfos:2487 thesis "Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina" "Šimić, Iva" ptfos:2296 thesis "Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Slavonskoj kobasici" "Glavina, Vedran" ptfos:2182 thesis "Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u domaćoj dimljenoj suhoj slanini" "Markovčić, Mateo" ptfos:2177 thesis "EU fondovi u funkciji marketinga hrvatskih vina" "Olujić, Karla" ptfos:2120 thesis "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu" "Nadaždi, Helena" ptfos:1331 thesis "Pasmine svinja za proizvodnju šunki (pršuta)" "Oršolić, Ivan" ptfos:1308 thesis "Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke" "Lukačić, Teo" ptfos:1328 thesis "Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem" "Moretić, Jelena" ptfos:1318 thesis "Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)" "Šimunović, Roberto" ptfos:1119 thesis "Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja" "Čeple, Dunja" ptfos:1047 thesis "Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke" "Kušurin, Iva" ptfos:1043 thesis "Fizikalno-kemijska svojstva i sastav masnih kiselina slavonske šunke" "Bušić, Nives" ptfos:1051 thesis "Kvarenje i greške pršuta" "Kovačević, Vedrana" ptfos:1063 thesis "Metode konzerviranja u proizvodnji Dalmatinskog pršuta" "Radalj, Iva" ptfos:176 thesis "Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa" "Vidaković, Kristina" ptfos:178 thesis "Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija" "Friščić, Stjepan" ptfos:137 thesis "Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena" "Došen, Marija" ptfos:131 thesis "Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena" "Ćosić, Katarina" ptfos:95 thesis "Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena" "Šakić, Ivan" ptfos:223 thesis "Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje" "Friščić, Stjepan" ptfos:748 thesis "Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom i glicinom u proizvodnji domaće slavonske kobasice" "Šimunić, Monika" ptfos:767 thesis "Utjecaj masenog udjela kuhinjske soli na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva te zdravstvenu ispravnost domaće slavonske kobasice" "Delonga, Danijela" ptfos:393 thesis "Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje" "Šimunić, Monika" ptfos:549 thesis "Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu" "Halt, Silvio" ptfos:484 thesis "Tehnologija prerade i konzerviranja riba i morskih plodova u tvornici Irida d.o.o. u Daruvaru" "Delonga, Danijela" ptfos:472 thesis "Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda" "Sršan, Mirjana" ptfos:620 thesis "Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na uzorke pilećeg surimija diferencijalnom motridbenom kalorimetrijom (DSC)" "Jovanovac, Barbara" ptfos:839 thesis "Zaraženost mesa svinja s ličinkama Trichinella spiralis na području Osječko-baranjske županije" "Dmitrović (udano Bekeš), Tijana"