TY - THES ID - gradst:1269 TI - Kuća za vino AU - Martinić, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1005 TI - Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces AU - Šelendić, Ana Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2550 TI - Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju kvasca Brettanomyces u vinu AU - Stažić, Ema DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1668 TI - Utjecaj kemijskog sastava vina i ultrazvuka na inaktivaciju kvasca iz roda Brettanomyces AU - Prusac, Mirta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2724 TI - Hlapive komponente u vinu graševina AU - Jakus, Silvia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:134 TI - Određivanje hlapivih komponenti pjenušavih, predikatnih i fortificiranih vina plinskom kromatografijom AU - Blažević, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:311 TI - Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić AU - Božiković, Šime-Frane DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:352 TI - Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina AU - Filipović-Grčić, Mirna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:453 TI - Utjecaj tehnologije proizvodnje na sastav estera i viših alkohola u vinu Pošip AU - Moćan, Duje DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:799 TI - Promjena koncentracije estera i viših alkohola u mladim bijelim vinima AU - Sečen, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:886 TI - Oksidacija spojeva odgovornih za aromu vina AU - Šiško, Mia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:555 TI - Promjena koncentracija hlapivih komponenti u vinima Pošip i Graševina AU - Filipović-Grčić, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:898 TI - Tehnološki parametri proizvodnje prošeka AU - Slišković, Leda DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:828 TI - Esterifikacija i hidroliza spojeva odgovornih za aromu vina AU - Repac, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:862 TI - Određivanje hlapljivih sastojaka vina različitih starosti i sorti AU - Karačić, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:953 TI - Detekcija i kvantifikacija komponenata arome Malvazije istarske AU - Jeličić, Andro DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:930 TI - Aroma graševine AU - Vujević, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1409 TI - Arome pošipa AU - Gršković, Frano DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1401 TI - Utjecaj ultrazvuka na rast kvasaca iz roda Brettanomyces AU - Buzjak, Sebastijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1610 TI - Praćenje populacije kvasaca iz roda Brettanomyces u vinu nakon tretmana ultrazvukom AU - Karačić, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -