pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn pbf:4369 thesis "Utjecaj konvekcijskog sušenja na kemijski sastav bundeve" "Šošo, Lea" pbf:4446 thesis "Izrada planova prehrane za djecu s alergijom na proteine kravljeg mlijeka" "Gudelj, Adrijana" pbf:4561 thesis "Priprema hrane tehnikama molekularne gastronomije" "Puškadija, Valentina" pbf:4220 thesis "Kemijski sastav bundeve i njenih nusproizvoda" "Staničić, Tea" pbf:3593 thesis "Karakterizacija funkcijonalnih spojeva izoliranih iz espresso kave „Karoma“ i srebrne pokožice kao njenog nusproizvoda" "Šango, Marina" pbf:3536 thesis "Pektinski biofilmovi s ugrađenim polifenolnim ekstraktima otpada espresso kave „Karoma“" "Špalj, Sara" pbf:3525 thesis "Kemijski sastav ""Karoma"" kave i njenih nusproizvoda" "Šušić, Iva" pbf:3443 thesis "Fizikalno-kemijska svojstva kruha sa dodatkom crnog češnjaka" "Roščić, Lucija" pbf:3816 thesis "Ultrazvučna ekstrakcija karotenoida iz kore naranče" "Marović, Roko" pbf:3164 thesis "Jestivo cvijeće" "Jurašinović, Lucija" pbf:3132 thesis "Kulinarske vještine studenata" "Mohorović, Andrej" pbf:3460 thesis "Utjecaj odabira sorte i načina prženja na udio akrilamida u krumpiru" "Čikeš, Lucija" pbf:3036 thesis "Furani u hrani" "Dobroslavić, Erika" pbf:2706 thesis "Antioksidacijska aktivnost zelene salate" "Marković, Ivana" pbf:1667 thesis "Funkcionalna svojstva chia sjemenki" "Kuraica, Ivona" pbf:138 thesis "Blanširanje-konvencionalni i novi postupci" "Dabić, Doris" pbf:714 thesis "Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila" "Vaško, Marija" pbf:641 thesis "Stabilnost prirodnih prehrambenih bojila" "Šaravanja, Nikolina" pbf:398 thesis "Reakcije preosjetljivosti na hranu" "Čučković, Florentina" pbf:549 thesis "Lizozim kao prirodni prehrambeni konzervans" "Bertović, Tanja" pbf:554 thesis "Funkcionalna svojstva bobičastog voća" "Jelovečki, Melita" pbf:447 thesis "Biodostupnost cinka" "Gežin, Laura" pbf:389 thesis "Utjecaj procesa pripreme hrane na stabilnost joda" "Grgat, Antonija" pbf:556 thesis "Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba" "Milinković, Tamara" pbf:530 thesis "Interakcija flavonoida kvercetina i kemferola s modelnim lipidnim membranama" "Maričić, Maja" pbf:741 thesis "Alergijski potencijal nove hrane" "Šmuljić, Zrinka" pbf:820 thesis "Funkcionalna svojstva keksa s bobičastim voćem" "Molnar, Dunja" pbf:1020 thesis "Priprava i funkcionalna svojstva napitaka od brokule" "Plavotić, Marina" pbf:933 thesis "Utjecaj mikrovalne obrade na stabilnost bioaktivnih spojeva u napitku od brokule" "Velikanja, Maja" pbf:1159 thesis "Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal celera" "Milinković, Tamara" pbf:1129 thesis "Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke" "Bertović, Tanja" pbf:1288 thesis "Mikrokapsuliranje bioaktivnih tvari" "Bliznac, Marica" pbf:1310 thesis "Gljive-izvor bioaktivnih tvari" "Molnar, Dunja" pbf:1315 thesis "Primjena elektronske paramagnetske rezonancije u prehrambenoj industriji" "Ivanjko, Magdalena" pbf:1847 thesis "Utjecaj ultrazvučne obrade na fenolni sastav soka višnje" "Penava, Antonia" pbf:1592 thesis "Antioksidansi u prehrani" "Horvat, Ivana" pbf:1577 thesis "Funkcionalni proizvodi obogaćeni proteinima sirutke" "Kolić, Nataša"