@mastersthesis{fthm:4635, author = {{Koščalek, Maja}}, title = {{Važnost žitarica i algi u makrobiotičkoj prehrani}}, } @mastersthesis{fthm:3773, author = {{Kovačić, Karla}}, title = {{Ponuda hrane prilagođene veganima}}, } @mastersthesis{fthm:3672, author = {{Krizmanić, Michael}}, title = {{Tradicionalni hrvatski sirevi: proizvodnja i ponuda kroz gastronomski turizam}}, } @mastersthesis{fthm:3658, author = {{Keretić, Klara}}, title = {{Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu}}, } @mastersthesis{fthm:3783, author = {{Juretić, Lana}}, title = {{Pivo}}, } @mastersthesis{fthm:4197, author = {{Maras, Toni}}, title = {{Važnost maslinovog ulja za turističku ponudu Istre}}, } @mastersthesis{fzsri:1505, author = {{Škrtić, Marija}}, title = {{ŽIVOTNE NAVIKE PACIJENTICA OBOLJELIH OD KARCINOMA DOJKE}}, } @mastersthesis{fzsri:1386, author = {{Posedel, Matea}}, title = {{PROMJENA STANJA UHRANJENOSTI, NAVIKE TJELESNE AKTIVNOSTI I PREHRANE DJECE U OSNOVNOJ ŠKOLI TIJEKOM EPIDEMIJE COVIDA 19}}, } @mastersthesis{fzsri:1462, author = {{Mašković, Silvija}}, title = {{ZNANJE, STAVOVI I SVJESNOST O MEĐUDJELOVANJIMA HRANE I LIJEKOVA MEĐU LJEKARNICIMA REPUBLIKE HRVATSKE}}, } @mastersthesis{fthm:3134, author = {{Kliman, Anton}}, title = {{Ugostiteljska ponuda obogaćena antioksidansima}}, } @mastersthesis{fthm:2801, author = {{Fiket, Lana}}, title = {{Ugostiteljska ponuda prilagođena sportašima}}, } @mastersthesis{fthm:3129, author = {{Babin, Helena}}, title = {{Utjecaj proizvodnje i konzumacije hrane na okoliš}}, } @mastersthesis{fthm:3125, author = {{Pisačić, Ivana}}, title = {{Vina podregije Srednja i Južna Dalmacija}}, } @mastersthesis{fthm:3135, author = {{Rubeša, Any}}, title = {{Alergeni i tvari koje izazivaju intolerancije u ugostiteljskoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:3130, author = {{Jelačić, Štefanija}}, title = {{Riba iz marikulture u ugostiteljskoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:3444, author = {{Koraca, Rafaele}}, title = {{Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam}}, } @mastersthesis{fthm:2681, author = {{Rotim, Ivana}}, title = {{Ekološka proizvodnja vina}}, } @mastersthesis{fzsri:922, author = {{Ljubetić, Katija}}, title = {{PROCJENA NUTRITIVNOG STATUSA STANOVNIKA OTOKA LOŠINJA}}, } @mastersthesis{fzsri:944, author = {{Pleština, Mirna}}, title = {{PREHRAMBENE NAVIKE REKREATIVACA}}, } @mastersthesis{fzsri:1171, author = {{Gaćina, Sonja}}, title = {{PREHRAMBENE NAVIKE S OBZIROM NA ČIMBENIKE RIZIKA ZA RAZVOJ SRČANO - ŽILNIH BOLESTI KOD RADNO SPOSOBNE POPULACIJE}}, } @mastersthesis{fthm:2652, author = {{Kuzmić, Monika}}, title = {{Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:2693, author = {{Rosenberg Kalajdžić, Ana}}, title = {{Proizvodnja vina i vinski turizam poluotoka Pelješca}}, } @mastersthesis{fthm:1832, author = {{Peloza, Matea}}, title = {{Modeli prehrane za unapređenje zdravlja osoba starije životne dobi}}, } @mastersthesis{fthm:2082, author = {{Kobeščak, Ivana}}, title = {{Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja}}, } @mastersthesis{fthm:1959, author = {{Lukež, Alba}}, title = {{Specifičnosti prehrane vrhunskih sportaša}}, } @mastersthesis{fthm:1928, author = {{Buljan, Bruna}}, title = {{Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta}}, } @mastersthesis{fthm:1794, author = {{Kučan, Petra}}, title = {{Percepcija studenata o isticanju nutritivnih vrijednosti na meniju}}, } @mastersthesis{fthm:1806, author = {{Maloku, Gentiana}}, title = {{Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre}}, } @mastersthesis{fthm:1605, author = {{Sinanović, Kristina}}, title = {{Bučino ulje}}, } @mastersthesis{fzsri:332, author = {{Peronja, Monika}}, title = {{PREHRAMBENE NAVIKE I ZNANJE O PREHRANI STUDENATA ZDRAVSTVENOG USMJERENJA}}, } @mastersthesis{fthm:1581, author = {{Čudić, Biljana}}, title = {{Nutritivni značaj žitarica i prerađevina}}, } @mastersthesis{fthm:1430, author = {{Grujić, Matko}}, title = {{Prehrana i održivost}}, } @mastersthesis{fthm:1489, author = {{Švigir, Matej}}, title = {{Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu}}, } @mastersthesis{fthm:1579, author = {{Čerček, Lucija}}, title = {{Proizvodnja vina i vinski turizam u Slavoniji}}, } @mastersthesis{fthm:1616, author = {{Jelenčić, Valentina}}, title = {{Valorizacija maslinovoga ulja kroz turističku ponudu}}, } @mastersthesis{fthm:1621, author = {{Lukanić, Ingrid Vida}}, title = {{Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi}}, } @mastersthesis{fthm:1483, author = {{Pavlić, Antonela}}, title = {{Proizvodnja i tržište ekološkog meda}}, } @mastersthesis{fthm:1203, author = {{Vorih, Petra}}, title = {{Autohtoni hrvatski sirevi}}, } @mastersthesis{fthm:1229, author = {{Andrijević, Janja}}, title = {{Ekološka proizvodnja maslinovoga ulja}}, } @mastersthesis{fthm:1044, author = {{Jerbić, Ivona}}, title = {{Meso : nutritivne i sigurnosne značajke}}, } @mastersthesis{fthm:1155, author = {{Kadić, Edita}}, title = {{Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:1042, author = {{Čabrijan, Rina}}, title = {{Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:1147, author = {{Tijan, Kristina}}, title = {{Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta}}, } @mastersthesis{fthm:1040, author = {{Babić, Marija}}, title = {{Održiva prehrana}}, } @mastersthesis{fthm:1055, author = {{Brajković, Iva}}, title = {{Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam}}, } @mastersthesis{fthm:1041, author = {{Ban, Valnea}}, title = {{Vegetarijanska prehrana}}, } @mastersthesis{fthm:1194, author = {{Osrečak, Ivana}}, title = {{Značaj kave u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:411, author = {{Hrkač, David}}, title = {{Nutritivni značaj voća i povrća u okviru mediteranske prehrane}}, } @mastersthesis{fthm:470, author = {{Mličević, Tea}}, title = {{Proizvodnja vina i vinski turizam Brodsko-posavske županije}}, } @mastersthesis{fthm:613, author = {{Pisarević, Vedran}}, title = {{Specifične namirnice mediteranske prehrane}}, } @mastersthesis{fthm:374, author = {{Budimir, Tatjana}}, title = {{Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje}}, } @mastersthesis{fthm:421, author = {{Jenkel, Piero}}, title = {{Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude}}, } @mastersthesis{fthm:403, author = {{Grah, Sara}}, title = {{Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri}}, } @mastersthesis{fthm:442, author = {{Križman, Leonora}}, title = {{Označavanje nutricionističkih informacija na meniju}}, } @mastersthesis{fthm:531, author = {{Tatai, Tamara}}, title = {{Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja}}, } @mastersthesis{fthm:309, author = {{Dukić, Siniša}}, title = {{Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija}}, } @mastersthesis{fthm:346, author = {{Čulig, Maja}}, title = {{Proizvodnja vina i vinski turizam na području grada Ozlja}}, }