TY - THES ID - fthm:4635 TI - Važnost žitarica i algi u makrobiotičkoj prehrani AU - Koščalek, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:3773 TI - Ponuda hrane prilagođene veganima AU - Kovačić, Karla DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:3672 TI - Tradicionalni hrvatski sirevi: proizvodnja i ponuda kroz gastronomski turizam AU - Krizmanić, Michael DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:3658 TI - Ugostiteljska ponuda prilagođena gostima s netolerancijom na hranu AU - Keretić, Klara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:3783 TI - Pivo AU - Juretić, Lana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:4197 TI - Važnost maslinovog ulja za turističku ponudu Istre AU - Maras, Toni DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fzsri:1505 TI - ŽIVOTNE NAVIKE PACIJENTICA OBOLJELIH OD KARCINOMA DOJKE AU - Škrtić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fzsri:1386 TI - PROMJENA STANJA UHRANJENOSTI, NAVIKE TJELESNE AKTIVNOSTI I PREHRANE DJECE U OSNOVNOJ ŠKOLI TIJEKOM EPIDEMIJE COVIDA 19 AU - Posedel, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fzsri:1462 TI - ZNANJE, STAVOVI I SVJESNOST O MEĐUDJELOVANJIMA HRANE I LIJEKOVA MEĐU LJEKARNICIMA REPUBLIKE HRVATSKE AU - Mašković, Silvija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:3134 TI - Ugostiteljska ponuda obogaćena antioksidansima AU - Kliman, Anton DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:2801 TI - Ugostiteljska ponuda prilagođena sportašima AU - Fiket, Lana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:3129 TI - Utjecaj proizvodnje i konzumacije hrane na okoliš AU - Babin, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:3125 TI - Vina podregije Srednja i Južna Dalmacija AU - Pisačić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:3135 TI - Alergeni i tvari koje izazivaju intolerancije u ugostiteljskoj ponudi AU - Rubeša, Any DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:3130 TI - Riba iz marikulture u ugostiteljskoj ponudi AU - Jelačić, Štefanija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:3444 TI - Valorizacija tartufa kroz gastronomski turizam AU - Koraca, Rafaele DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:2681 TI - Ekološka proizvodnja vina AU - Rotim, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fzsri:922 TI - PROCJENA NUTRITIVNOG STATUSA STANOVNIKA OTOKA LOŠINJA AU - Ljubetić, Katija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fzsri:944 TI - PREHRAMBENE NAVIKE REKREATIVACA AU - Pleština, Mirna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fzsri:1171 TI - PREHRAMBENE NAVIKE S OBZIROM NA ČIMBENIKE RIZIKA ZA RAZVOJ SRČANO - ŽILNIH BOLESTI KOD RADNO SPOSOBNE POPULACIJE AU - Gaćina, Sonja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:2652 TI - Mogućnost primjene zamjena za meso u ugostiteljstvu AU - Kuzmić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:2693 TI - Proizvodnja vina i vinski turizam poluotoka Pelješca AU - Rosenberg Kalajdžić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1832 TI - Modeli prehrane za unapređenje zdravlja osoba starije životne dobi AU - Peloza, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:2082 TI - Prednosti i nedostaci primjene palminoga ulja AU - Kobeščak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1959 TI - Specifičnosti prehrane vrhunskih sportaša AU - Lukež, Alba DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1928 TI - Specifičnosti proizvodnje i promocije dalmatinskoga pršuta AU - Buljan, Bruna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1794 TI - Percepcija studenata o isticanju nutritivnih vrijednosti na meniju AU - Kučan, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1806 TI - Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre AU - Maloku, Gentiana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1605 TI - Bučino ulje AU - Sinanović, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fzsri:332 TI - PREHRAMBENE NAVIKE I ZNANJE O PREHRANI STUDENATA ZDRAVSTVENOG USMJERENJA AU - Peronja, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1581 TI - Nutritivni značaj žitarica i prerađevina AU - Čudić, Biljana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1430 TI - Prehrana i održivost AU - Grujić, Matko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1489 TI - Primjena ekološke hrane u ugostiteljstvu i turizmu AU - Švigir, Matej DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1579 TI - Proizvodnja vina i vinski turizam u Slavoniji AU - Čerček, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1616 TI - Valorizacija maslinovoga ulja kroz turističku ponudu AU - Jelenčić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1621 TI - Zaštićeni hrvatski i crnogorski suhomesnati proizvodi AU - Lukanić, Ingrid Vida DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1483 TI - Proizvodnja i tržište ekološkog meda AU - Pavlić, Antonela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1203 TI - Autohtoni hrvatski sirevi AU - Vorih, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1229 TI - Ekološka proizvodnja maslinovoga ulja AU - Andrijević, Janja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1044 TI - Meso : nutritivne i sigurnosne značajke AU - Jerbić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1155 TI - Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu AU - Kadić, Edita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1042 TI - Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu AU - Čabrijan, Rina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1147 TI - Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta AU - Tijan, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1040 TI - Održiva prehrana AU - Babić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1055 TI - Pršut: proizvodnja i mogućnost valorizacije kroz turizam AU - Brajković, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1041 TI - Vegetarijanska prehrana AU - Ban, Valnea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:1194 TI - Značaj kave u ugostiteljstvu AU - Osrečak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:411 TI - Nutritivni značaj voća i povrća u okviru mediteranske prehrane AU - Hrkač, David DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:470 TI - Proizvodnja vina i vinski turizam Brodsko-posavske županije AU - Mličević, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:613 TI - Specifične namirnice mediteranske prehrane AU - Pisarević, Vedran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:374 TI - Bioaktivne komponente u hrani i njihov utjecaj na zdravlje AU - Budimir, Tatjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:421 TI - Maslinovo ulje kao potencijal unapređivanja turističke ponude AU - Jenkel, Piero DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:403 TI - Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri AU - Grah, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:442 TI - Označavanje nutricionističkih informacija na meniju AU - Križman, Leonora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:531 TI - Ponuda alternativnoga oblika prehrane s ciljem unapređenja zdravlja AU - Tatai, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:309 TI - Ponuda hrane u okviru revitalizirajućih programa hotela Bristol, Opatija AU - Dukić, Siniša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - fthm:346 TI - Proizvodnja vina i vinski turizam na području grada Ozlja AU - Čulig, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -