pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2454,thesis,"Senzorska i fizikalno-kemijska svojstva piva proizvedenog pomoću dvije vrste kveik kvasca","Rozman, Leon",,,,,,,, ptfos:2407,thesis,"Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina","Horvatić, Karlo",,,,,,,, ptfos:2224,thesis,"Utjecaj promjene procesnih parametara na razgradnju ß-glukana tijekom slađenja golozrnog ječma","Kovačić, Azra",,,,,,,, ptfos:1953,thesis,"Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma","Kotris, Maja",,,,,,,, ptfos:1763,thesis,"Ocjena pivarske kakvoće sorte ječma Pivarac iz žetve 2017.","Havlik, Igor",,,,,,,, ptfos:1400,thesis,"Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma","Blaž, Nikolina",,,,,,,, ptfos:1219,thesis,"Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma","Magdić, Marko",,,,,,,, ptfos:1020,thesis,"Ispitivanje pivarske kakvoće višenamjenskih sorti ječma Poljoprivrednog instituta Osijek","Lenart, Leon",,,,,,,, ptfos:1028,thesis,"Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije","Jakobović, Ivana",,,,,,,, ptfos:789,thesis,"Utjecaj stupnja zagađenosti pšenice plijesnima Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola (DON-a) u sladu","Topić, Ivanka",,,,,,,,