pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2904,thesis,"Udio teških metala i ukupnih polifenola te antioksidativna aktivnost kava s dodatkom gljiva","Pernar, Patricija",,,,,,,, ptfos:2898,thesis,"Kvaliteta kruha proizvedenog od smjese pšeničnog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia","Leskovar, Maja",,,,,,,, ptfos:2899,thesis,"Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i brašna žira hrasta Quercus rotundifolia","Sokolović, Silvija",,,,,,,, ptfos:2896,thesis,"Analiza prehrane i prehrambenih obrazaca djece s poremećajima iz spektra autizma","Zandt, Karla",,,,,,,, ptfos:2903,thesis,"Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda","Barić, Kristina",,,,,,,, ptfos:2845,thesis,"Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena","Selak-Zeljko, Barbara",,,,,,,, ptfos:2844,thesis,"Utjecaj dodatka različitih proteinskih koncentrata na kvalitetu krekera bez glutena","Lovrić, Ana",,,,,,,, ptfos:2812,thesis,"Utjecaj dodatka koncentrata proteina riže na kvalitetu kruha bez glutena","Mendeš, Marija",,,,,,,, ptfos:2905,thesis,"Vegetarijanska i omnivorska prehrana: unos vodovodne vode, nusprodukata dezinfekcije vode te fitokemikalija koje im mogu promijeniti štetni učinak","Hublin, Marina",,,,,,,, ptfos:2809,thesis,"Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na kvalitetu kruha bez glutena","Mrak, Anamaria",,,,,,,, ptfos:2789,thesis,"Utjecaj dodatka različitih hidrokoloida na kvalitetu krekera bez glutena","Cvetko, Dijana",,,,,,,, ptfos:2779,thesis,"Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda","Horki, Dario",,,,,,,, ptfos:2758,thesis,"Prehrambene navike i kvaliteta života osoba na bezglutenskoj dijeti u sjeverozapadnoj Hrvatskoj","Kurečić, Ines",,,,,,,, ptfos:2756,thesis,"Stavovi potrošača prema sladoledima dostupnima na tržištu Republike Hrvatske","Baksa, Stella",,,,,,,, ptfos:2753,thesis,"Optimiranje proizvodnje krekera bez glutena na bazi rižinog i kukuruznog brašna","Božić, Barbara",,,,,,,, ptfos:2754,thesis,"Optimiranje proizvodnje čajnog peciva bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba","Begić, Matea",,,,,,,, ptfos:2749,thesis,"Proizvodnja i karakterizacija enzima ksilanaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma","Mamuzić, Davor",,,,,,,, ptfos:2743,thesis,"Utjecaj dodatka brašna uljne pogače badema na kvalitetu čajnog peciva bez glutena","Presečan, Kristina",,,,,,,, ptfos:2742,thesis,"Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu čajnog peciva bez glutena","Mandić, Valentina",,,,,,,, ptfos:2739,thesis,"Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena","Vrebac, Anđela",,,,,,,, ptfos:2761,thesis,"Proteinski proizvodi iz zrna soje","Sudar, Marija",,,,,,,, ptfos:2788,thesis,"Usporedba unosa kafeina rekreativnih sportaša i opće populacije","Jakovljević, Petar",,,,,,,, ptfos:2767,thesis,"Utjecaj parametara miješanja pojne smjese na svojstva mikrokapsula ekstrakta tropa grožđa dobivenih u procesu sušenja raspršivanjem","Puš, Matej",,,,,,,, ptfos:2766,thesis,"Utjecaj ultrazvučne homogenizacije na uspješnost mikroinkapsulacije ekstrakta tropa grožđa s proteinima kozje sirutke","Nedić, Radenko",,,,,,,, ptfos:2643,thesis,"Kinetika otpuštanja fenolnih spojeva iz liofilizacijom inkapsuliranih ekstrakata tropa grožđa sorte cabernet sauvignon","Nemet, Anja",,,,,,,, ptfos:2621,thesis,"Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina","Daničić, Martina",,,,,,,, ptfos:2615,thesis,"Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma","Kolarić, Marko",,,,,,,, ptfos:2604,thesis,"Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje","Grubeša, Marija",,,,,,,, ptfos:2600,thesis,"Usporedba parametara kvalitete čajnog peciva bez glutena s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Franc pečenog pri različitim temperaturama","Jurić, Nataša",,,,,,,, ptfos:2570,thesis,"Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena","Vojnić, Snježana",,,,,,,, ptfos:2498,thesis,"Optimiranje procesa proizvodnje lipaze uzgojem Thermomyces lanuginosus na pogači buče","Buljan, Klara",,,,,,,, ptfos:2451,thesis,"Gubici topline te promjena mase i boje dva tipa čajnog peciva tijekom procesa industrijskog pečenja","Lulić, Iva",,,,,,,, ptfos:2447,thesis,"Određivanje poroznosti sredine kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba računalnom analizom slike","Keresturi, Sandi",,,,,,,, ptfos:2448,thesis,"Optimiranje proizvodnje kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba","Kraljik, Helena",,,,,,,, ptfos:2482,thesis,"Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom ekstrakta tropa grožđa sorte cabernet sauvignon računalnom analizom slike","Kercel, Antonio",,,,,,,, ptfos:2432,thesis,"Unos fitoestrogena u ženskoj veganskoj populaciji","Mršić, Viktorija",,,,,,,, ptfos:2415,thesis,"Tehnološka i nutritivna svojstva brašna leće","Buljić, Mersudin",,,,,,,, ptfos:2393,thesis,"Praćenje promjena kvalitativnih svojstava čajnog peciva s dodatkom liofiliziranog ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon","Jelić, Ivana",,,,,,,, ptfos:2383,thesis,"Utjecaj različitih omotača na učinkovitost enkapsulacije ukupnih fenolnih spojeva iz ekstrakta tropa grožđa sorte cabernet sauvignon","Jurić, Tanja",,,,,,,, ptfos:2345,thesis,"Primjena preparata u slobodnoj prodaji za olakšavanje gastrointestinalnih simptoma karakterističnih za sindrom iritabilnog crijeva","Stanković, Boris",,,,,,,, ptfos:2294,thesis,"Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma","Tomašević, Matko",,,,,,,, ptfos:2285,thesis,"Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu","Ivanković, Ana",,,,,,,, ptfos:2217,thesis,"Ispitivanje svojstava pirovog brašna na Brabenderovom farinografu i ekstenzografu","Puškadija, Izabela",,,,,,,, ptfos:2218,thesis,"Prinos brašna u frakcijskom postupku mljevenja zrna pira","Cvetko, Dijana",,,,,,,, ptfos:2178,thesis,"Utjecaj biološke obrade pomoću Phanerochaete chrysosporium na udio fenolnih spojeva u tropu grožđa","Katalinić, Toni",,,,,,,, ptfos:2161,thesis,"Utjecaj ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na kvalitetu čajnog peciva","Vidakušić, Valentin",,,,,,,, ptfos:2081,thesis,"Određivanje oksidacijske gelacijske sposobnosti pšeničnog brašna pomoću Mikro Visko-Amilografa","Dubovski, Ana",,,,,,,, ptfos:2082,thesis,"Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na broj padanja prema Hagberg-Pertenu","Topić, Matea",,,,,,,, ptfos:2092,thesis,"Utjecaj dodatka tropa grožđa na kvalitetu krekera","Jaković, Marina",,,,,,,, ptfos:2080,thesis,"Utjecaj zobenog brašna na kvalitetu krekera","Drozdek, Antonella",,,,,,,, ptfos:2127,thesis,"Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama","Kolak, Nera",,,,,,,, ptfos:2126,thesis,"Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita","Koljđeraj, Antonio",,,,,,,, ptfos:2117,thesis,"Utjecaj dodatka tropa rajčice na kvalitetu krekera","Blažević, Monika",,,,,,,, ptfos:2124,thesis,"Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna","Živić, Ana",,,,,,,, ptfos:2021,thesis,"Kvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj","Jurić, Nataša",,,,,,,, ptfos:2073,thesis,"Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja","Marić, Tanja",,,,,,,, ptfos:1962,thesis,"Utjecaj ječmenog brašna na kvalitetu krekera","Hojka, Martina",,,,,,,, ptfos:1950,thesis,"Određivanje fizikalnih i kemijskih svojstava pšenice namijenjene proizvodnji mlinskih proizvoda u pogonu ""Papuk"" Našice","Mandić, Valentina",,,,,,,, ptfos:1911,thesis,"Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma","Potočnik, Martin",,,,,,,, ptfos:1853,thesis,"Fizikalno-kemijska svojstva sorti ozimog ječma Bc instituta","Hećimović, Matija",,,,,,,, ptfos:1854,thesis,"Određivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit","Kamenjaš, Mateja",,,,,,,, ptfos:1867,thesis,"Priprema pšenice za meljavu u pogonu ""Žito"" Đakovo","Lozić, Marija",,,,,,,, ptfos:1859,thesis,"Optimiranje ultrazvučne ekstrakcije fenolnih kiselina iz pljevice ječma metodom odzivnih površina","Oršolić, Ivan",,,,,,,, ptfos:1844,thesis,"Reološka svojstva tijesta pšeničnog brašna s dodatkom tropa sorte grožđa Cabernet Sauvignon","Rašić, Anđela",,,,,,,, ptfos:1832,thesis,"Utjecaj biološke obrade pljevice ječma pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih kiselina","Lukačić, Teo",,,,,,,, ptfos:1825,thesis,"Morfološka i tehnološka svojstva kultivara ozimog pravog pira Bc Vigor","Begić, Andrea",,,,,,,, ptfos:1813,thesis,"Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike","Vukas, Tomislav",,,,,,,, ptfos:1814,thesis,"Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze i glukoze u proizvodnji čajnog peciva","Crnčan, Marin",,,,,,,, ptfos:1812,thesis,"Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna","Sršić, Matea",,,,,,,, ptfos:1788,thesis,"Ispitivanje kvalitete medenjaka proizvedenih od pivarskog ječmenog slada i pšeničnog brašna","Čevapović, Iva",,,,,,,, ptfos:1772,thesis,"Određivanje maksimalne viskoznosti Brabenderovim amilografom mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Favorit i Bosut","Prodanović, Nikolina",,,,,,,, ptfos:1613,thesis,"Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon","Balen, Tena",,,,,,,, ptfos:1521,thesis,"Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija","Zmaić, Katarina",,,,,,,, ptfos:1489,thesis,"Prehrambene i životne navike sedmogodišnje djece s područja grada Osijeka","Huzjak, Boris",,,,,,,, ptfos:1405,thesis,"Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine","Barić, Marija",,,,,,,, ptfos:1392,thesis,"Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike","Velikanović, Valentina",,,,,,,, ptfos:1486,thesis,"Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva","Žulj, Senka",,,,,,,, ptfos:1389,thesis,"Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva","Martinović, Slaviša",,,,,,,, ptfos:1393,thesis,"Utjecaj dodatka tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na fizikalna i bioaktivna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna","Crnogaj, Anja",,,,,,,, ptfos:1378,thesis,"Procjena pekarske kvalitete kultivara ozime pšenice primjenom kemometrijske analize glavnih komponenata (PCA)","Filipović, Marija",,,,,,,, ptfos:1379,thesis,"Reološka svojstva tijesta od brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine","Marek, Hana",,,,,,,, ptfos:1380,thesis,"Retencijska sposobnost brašna sorti pšenice roda 2017. godine","Lukić, Josip",,,,,,,, ptfos:1387,thesis,"Utjecaj fizikalno-kemijskih parametara kvalitete pšeničnog zrna na postotak izbrašnjavanja","Koči, Matea",,,,,,,, ptfos:1382,thesis,"Začini u pekarskim proizvodima","Mareljić, Martina",,,,,,,, ptfos:1372,thesis,"Svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna s dodatkom tropa sorte grožđa Cabernet Sauvignon","Buković, Katarina",,,,,,,, ptfos:1369,thesis,"Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje","Farago, Nives",,,,,,,, ptfos:1364,thesis,"Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve","Pavlović, Mateja",,,,,,,, ptfos:1221,thesis,"Prijelaz ergot alkaloida iz raži u proizvode mljevenja i kruh","Andrašek, Iva",,,,,,,, ptfos:1204,thesis,"Amilografsko ispitivanje smjesa za proizvodnju čajnog peciva s dodatkom pogača bundeve, lješnjaka i industrijske konoplje","Čuljak, Jaka",,,,,,,, ptfos:1185,thesis,"Svojstva, sastav i prehrambena vrijednost žitarica","Brašnić, Mato",,,,,,,, ptfos:1186,thesis,"Tehnologija proizvodnje i mljevenja zobi te primjena zobi u prehrani","Šnjarić, Ela",,,,,,,, ptfos:1167,thesis,"Sirak kao sirovina u prehrambenoj industriji","Klobučarić, Valentina",,,,,,,, ptfos:1164,thesis,"Praćenje kvalitete brašna u laboratoriju mlina ""Slavonija Županja"" d.d.","Faćko, Ana-Marija",,,,,,,, ptfos:1149,thesis,"Optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije fenolnih tvari iz pšenice metodom odzivnih površina","Karakaš, Martina",,,,,,,, ptfos:1137,thesis,"Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske","Ćorić, Nevena",,,,,,,, ptfos:1024,thesis,"Socioekonomski status i stanje uhranjenosti djece školskog uzrasta s područja grada Osijeka","Sović, Ivana",,,,,,,, ptfos:1016,thesis,"Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa","Kolak, Paula",,,,,,,, ptfos:1018,thesis,"Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja","Budetić, Fedra",,,,,,,, ptfos:1060,thesis,"Mogućnosti obrade riže u prehrambenoj industriji","Subota, Nataša",,,,,,,, ptfos:1089,thesis,"Postupak s ječmom prilikom prijema u silos PPK ""Valpovo""","Barić, Marija",,,,,,,, ptfos:1081,thesis,"Prijem pšenice u silos ""Slavonija Županja"" d.d. 2015. godine","Filipović, Marija",,,,,,,, ptfos:1035,thesis,"Reološka svojstva pšeničnog brašna s dodatkom repinih rezanaca i utjecaj na kvalitetu proizvoda na bazi brašna","Jonjić, Željka",,,,,,,, ptfos:1034,thesis,"Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja","Markuš (udano Keser), Mirela",,,,,,,, ptfos:1036,thesis,"Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda","Penava, Tihomir",,,,,,,, ptfos:1002,thesis,"Određivanje sadržaja željeza u različitim tipovima brašna","Fako, Josipa",,,,,,,, ptfos:995,thesis,"Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna","Krušelj, Marijeta",,,,,,,, ptfos:1110,thesis,"Utjecaj procesnih parametara na svojstva kruha s dodatkom bučine pogače proizvedenog u industrijskim uvjetima","Kopić, Ivana",,,,,,,, ptfos:981,thesis,"Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca","Efendić, Tamara",,,,,,,, ptfos:971,thesis,"Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva","Sušac, Elena",,,,,,,, ptfos:970,thesis,"Prehrana i životne navike oboljelih od arterijske hipertenzije na području Sarajeva","Demirović, Amina",,,,,,,, ptfos:634,thesis,"Pekarski proizvodi na osnovi lisnatog tijesta","Farago, Nives",,,,,,,, ptfos:345,thesis,"Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije","Solje, Lucija",,,,,,,, ptfos:916,thesis,"Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja","Međugorac, Sanja",,,,,,,, ptfos:176,thesis,"Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa","Vidaković, Kristina",,,,,,,, ptfos:178,thesis,"Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija","Friščić, Stjepan",,,,,,,, ptfos:154,thesis,"Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva","Hrg, Danica",,,,,,,, ptfos:151,thesis,"Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima i stupnja oštećenja škroba na amilografski profil pšeničnog brašna","Sermek-Marčec, Ivan",,,,,,,, ptfos:153,thesis,"Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva","Gligora, Kristina",,,,,,,, ptfos:177,thesis,"Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti","Kotarski, Ivana",,,,,,,, ptfos:139,thesis,"Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja","Petrović, Manja",,,,,,,, ptfos:134,thesis,"Unos skrivene soli i šećera studenata Sveučilišta u Osijeku","Širić, Martina",,,,,,,, ptfos:26,thesis,"Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine","Jurić, Tena",,,,,,,, ptfos:326,thesis,"Utjecaj temperature skladištenja na raspodjelu zearalenona u frakcijama slada","Stepanović, Marko",,,,,,,, ptfos:130,thesis,"Unos ugljikohidrata i pojavnost bolesti vezanih uz trudnoću u trudnica s područja grada Osijeka","Eljuga, Gorana",,,,,,,, ptfos:127,thesis,"Usporedba konzumacije pekarskih proizvoda odrasle populacije Dalmacije i Like","Rečić, Maja",,,,,,,, ptfos:125,thesis,"Mikotoksini u žitaricama žetve 2013. u Hrvatskoj","Grec, Marijana",,,,,,,, ptfos:71,thesis,"Postupak s pšenicom tijekom prijema u ""Belje"" d.d., PC Mlin","Kopić, Ivana",,,,,,,, ptfos:115,thesis,"Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja","Ivić, Ivana",,,,,,,, ptfos:119,thesis,"Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna","Bošnjaković, Nikolina",,,,,,,, ptfos:114,thesis,"Utjecaj promjene testnih parametara na rezultate ispitivanja reološkog profila pšeničnog brašna pomoću Brabenderovog GlutoPeak-a","Hajek, Dora",,,,,,,, ptfos:112,thesis,"Utjecaj temperature i različitog udjela natrijevog hidrogenkarbonata na teksturu i boju čajnog peciva","Jurošević, Ivana",,,,,,,, ptfos:666,thesis,"Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije s područja Slavonije","Marijanović-Vincetić, Dubravka",,,,,,,, ptfos:694,thesis,"Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna","Tkalec, Davor",,,,,,,, ptfos:698,thesis,"Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja","Kožul, Željko",,,,,,,, ptfos:704,thesis,"Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu ""divljeg piva""","Kramarić, Matija",,,,,,,, ptfos:701,thesis,"Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira ""Prga"" iz Prekodravlja","Turi, Jelena",,,,,,,, ptfos:708,thesis,"Ispitivanje pivarske kakvoće sorti ječma Vanessa i Tiffany","Marković, Branko",,,,,,,, ptfos:356,thesis,"Ispitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja","Dudaš, Karlo",,,,,,,, ptfos:717,thesis,"Utjecaj stupnja kontaminacije ječma s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola i zearalenona u sladu","Ivanović, Luka",,,,,,,, ptfos:822,thesis,"Određivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskoga ječma","Gagula, Goran",,,,,,,, ptfos:715,thesis,"Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice","Markovac, Krunoslav",,,,,,,, ptfos:732,thesis,"Metode pripreme uzoraka žitarica i uljarica za ispitivanje vlagomjera u zakonskom mjeriteljstvu","Jocić, Vlatka",,,,,,,, ptfos:958,thesis,"Kakvoća pojedinih sorti pšenica s područja Međimurske županije","Sabol, Nataša",,,,,,,, ptfos:737,thesis,"Utjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine","Krnić, Josipa",,,,,,,, ptfos:379,thesis,"Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine","Kovačević, Marija",,,,,,,, ptfos:378,thesis,"Prehrambene i životne navike studenata Sveučilišta u Osijeku","Žiža, Nataša",,,,,,,, ptfos:740,thesis,"Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom","Ćakarun, Josipa",,,,,,,, ptfos:375,thesis,"Proizvodnja novih tipova sireva na obiteljskom gospodarstvu Vidmar u Hrvatskoj Dubici","Vidmar, Jelena",,,,,,,, ptfos:247,thesis,"Označavanje i prehrambena vrijednost kruha","Hajek, Dora",,,,,,,, ptfos:245,thesis,"Marketing u pekarstvu","Bošnjaković, Nikolina",,,,,,,, ptfos:380,thesis,"Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01","Čuljak, Marijana",,,,,,,, ptfos:749,thesis,"Kakvoća prehrane u domu za starije osobe u Tuzli","Divković, Ivana",,,,,,,, ptfos:750,thesis,"Određivanje ß-glukana u domaćim sortama ječma","Popović, Tamara",,,,,,,, ptfos:446,thesis,"Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja","Lončarić, Marin",,,,,,,, ptfos:236,thesis,"Upotreba aditiva u pekarskoj industriji","Ratkajec, Dalia",,,,,,,, ptfos:450,thesis,"Praćenje amilografskih parametara ovisno o lokalitetu i sorti pšenice uroda 2008./09. godine","Pritišanac, Barbara",,,,,,,, ptfos:316,thesis,"Skladištenje žitarica i oprema u skladištima","Knežević, Sanja",,,,,,,, ptfos:451,thesis,"Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima","Rušnov, Krešimir",,,,,,,, ptfos:306,thesis,"Kvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha","Tomić, Ivana",,,,,,,, ptfos:302,thesis,"Kikiriki u prehrani","Popadić, Ivana",,,,,,,, ptfos:274,thesis,"Prehrambeni proizvodi od soje","Kožul, Željko",,,,,,,, ptfos:770,thesis,"Utjecaj stupnja kontaminacije pšeničnog slada s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola tijekom proizvodnje piva","Horvat, Martina",,,,,,,, ptfos:771,thesis,"Ispitivanje kvalitete tjestenine proizvedene od mješavine krupica pšenica Triticum durum i Triticum aestivum","Šimonji, Kristina",,,,,,,, ptfos:453,thesis,"Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine","Kobaš, Andrea",,,,,,,, ptfos:789,thesis,"Utjecaj stupnja zagađenosti pšenice plijesnima Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola (DON-a) u sladu","Topić, Ivanka",,,,,,,, ptfos:477,thesis,"Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži","Petrešin, Tomislav",,,,,,,, ptfos:964,thesis,"Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima","Plavšić, Josipa",,,,,,,, ptfos:489,thesis,"Utjecaj uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih tvari iz pšeničnog brašna s različitim udjelom mineralnih tvari","Šutak, Josipa",,,,,,,, ptfos:494,thesis,"Aktivnost polifenol oksidaze u ekstraktima brašna od cjelovitog zrna različitih sorti pšenice","Šimunić, Neda",,,,,,,, ptfos:500,thesis,"Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira","Jelašac, Anita",,,,,,,, ptfos:403,thesis,"Skladištenje kukuruza i proizvodnja kukuruznog brašna i krupice u PIK-u Vinkovci","Škarica, Marija",,,,,,,, ptfos:804,thesis,"Ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom brašna ječma sorte ""Bingo"" uroda 2008./2009. godine","Krnjak, Marina",,,,,,,, ptfos:805,thesis,"Kvalitativna svojstva kruha s dodatkom brašna ječma sorte ""Bingo"" uroda 2008./2009. godine","Jurišić, Blanka",,,,,,,, ptfos:965,thesis,"Udio β-glukana u različitim sortama ječma uroda 2008./2009. godine i utjecaj ječmenog brašna na reološka svojstva tijesta","Ister, Ana-Marija",,,,,,,, ptfos:508,thesis,"Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice","Gagula, Goran",,,,,,,, ptfos:365,thesis,"Poboljšivači u proizvodnji kruha i peciva","Bojanić, Maria",,,,,,,, ptfos:510,thesis,"Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva","Marketanović, Marija",,,,,,,, ptfos:509,thesis,"Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu","Marketanović, Željka",,,,,,,, ptfos:512,thesis,"Ispitivanje sladarske kakvoće sorte pšenice Adriana","Grozaj, Krunoslav",,,,,,,, ptfos:853,thesis,"Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha","Tosenberger, Mihaela",,,,,,,, ptfos:834,thesis,"Utjecaj pakiranja u modificiranoj atmosferi na kemijska i senzorska svojstva pahuljica od kukuruza i riže s dodatkom vitamina","Večenaj, Maja",,,,,,,, ptfos:525,thesis,"Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija","Vranješ, Dubravka",,,,,,,, ptfos:534,thesis,"Pekarski proizvodi kao izvor željeza u prehrani","Glavaš, Ana",,,,,,,, ptfos:835,thesis,"Senzorska kvaliteta polupečenih pekarskih proizvoda s dodatkom pšeničnog kiselog tijesta","Dorbić, Ivo",,,,,,,, ptfos:550,thesis,"Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike","Jovičić, Andrej",,,,,,,, ptfos:809,thesis,"Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike","Previšić, Ivana",,,,,,,, ptfos:532,thesis,"Soja u prehrani: za i protiv","Fegeš, Mateja",,,,,,,, ptfos:592,thesis,"Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture","Mihić, Đurđica",,,,,,,, ptfos:607,thesis,"Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze","Blažek, Hrvoje",,,,,,,, ptfos:598,thesis,"Mikrobna populacija krušnih mrvica","Plavšić, Amalija",,,,,,,, ptfos:616,thesis,"Klijavost pšenice u ovisnosti o uvjetima skladištenja","Jurković, Vlatka",,,,,,,, ptfos:427,thesis,"Pekarski kvasac","Juranić, Sanja",,,,,,,, ptfos:2799,thesis,"Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija","Jurkin, Ivana",,,,,,,,