@mastersthesis{ptfos:2701, author = {{Golubić, Petra}}, title = {{Značajke tradicionalne kruške Moštenke}}, } @mastersthesis{ptfos:2650, author = {{Heric, Lea}}, title = {{Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola}}, } @mastersthesis{ptfos:2651, author = {{Balog, Željka}}, title = {{Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije}}, } @mastersthesis{ptfos:2620, author = {{Kegalj, Barbara}}, title = {{Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja}}, } @mastersthesis{ptfos:2581, author = {{Silov, Domagoj}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2578, author = {{Vinković, Leonardo}}, title = {{Utjecaj temperature na polifenolni sastav i aromu tijekom burne fermentacije vina Cabernet sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2463, author = {{Majdančić, Maja}}, title = {{Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina}}, } @mastersthesis{ptfos:2465, author = {{Petanjak, Katarina}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2450, author = {{Čolak, Kristina}}, title = {{Promjene polifenolnog sastava i arome vina Cabernet Sauvignon kutjevačkog vinogorja nakon odležavanja u različitim vinskim posudama}}, } @mastersthesis{ptfos:2449, author = {{Babić, Kristina}}, title = {{Utjecaj vinskog kvasca i vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Chardonnay kutjevačkog vinogorja}}, } @mastersthesis{ptfos:2299, author = {{Polović, Martina}}, title = {{Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološku kvalitetu kašastog soka šipka (Rosa canina laxa)}}, } @mastersthesis{ptfos:2263, author = {{Porić, Ana}}, title = {{Karakteristike sastava višnje i sokova od višnje}}, } @mastersthesis{ptfos:2260, author = {{Tisai, Patricija}}, title = {{Minimalno procesirani proizvodi od krušaka}}, } @mastersthesis{ptfos:2290, author = {{Tica, Mija}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2289, author = {{Trbljanić, Martina}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome konvencijalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2135, author = {{Jurić, Ivona}}, title = {{Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na fizikalno-kemijska, testuralna i termofizička svojstva graška}}, } @mastersthesis{ptfos:2076, author = {{Dundović, Ana Marija}}, title = {{Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina}}, } @mastersthesis{ptfos:2077, author = {{Horvatić, Iva}}, title = {{Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine}}, } @mastersthesis{ptfos:2078, author = {{Bošnjak, Martina}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2109, author = {{Balen, Ivana}}, title = {{Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna}}, } @mastersthesis{ptfos:2111, author = {{Janjatović, Gorana}}, title = {{Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže}}, } @mastersthesis{ptfos:2087, author = {{Maglica, Matea}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2089, author = {{Marić, Barbara}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2088, author = {{Korbar, Suzana}}, title = {{Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje vina Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2049, author = {{Brkić, Anamarija}}, title = {{Fizikalno-kemijski sastav i antioksidativna aktivnost plodova i kaše šipka (Rosa canina L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:2013, author = {{Galušić, Katarina}}, title = {{Uloga enzima u preradi voća i povrća}}, } @mastersthesis{ptfos:2086, author = {{Botak, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška}}, } @mastersthesis{ptfos:1888, author = {{Marić, Maja}}, title = {{Utjecaj dodatka hidrokoloida i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina}}, } @mastersthesis{ptfos:1837, author = {{Rukavina, Martina}}, title = {{Proizvodi na bazi pektinskog gela}}, } @mastersthesis{ptfos:1856, author = {{Liška, Matea}}, title = {{Utjecaj dodatka modificiranih škrobova i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina}}, } @mastersthesis{ptfos:1882, author = {{Glavaš, Ana-Marija}}, title = {{Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija}}, } @mastersthesis{ptfos:1807, author = {{Kronić, Jelena}}, title = {{Utjecaj pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta na polifenole i antioksidacijsku aktivnost u jagodama}}, } @mastersthesis{ptfos:1790, author = {{Šantić, Ivan}}, title = {{Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine}}, } @mastersthesis{ptfos:1785, author = {{Živanović, Dalibor}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine}}, } @mastersthesis{ptfos:1504, author = {{Perić, Anita}}, title = {{Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima}}, } @mastersthesis{ptfos:1505, author = {{Perić, Kristina}}, title = {{Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije}}, } @mastersthesis{ptfos:1492, author = {{Barbarić, Bernardica}}, title = {{Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac}}, } @mastersthesis{ptfos:1404, author = {{Grgić, Josipa}}, title = {{Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça}}, } @mastersthesis{ptfos:1406, author = {{Šafranjević, Maša}}, title = {{Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali}}, } @mastersthesis{ptfos:1460, author = {{Harmadi, Kristina}}, title = {{Biološko konzerviranje povrća}}, } @mastersthesis{ptfos:1441, author = {{Knezović, Iva}}, title = {{Proizvodnja kašastih sokova}}, } @mastersthesis{ptfos:1445, author = {{Živić, Ana}}, title = {{Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje}}, } @mastersthesis{ptfos:1421, author = {{Žižek, Viktorija}}, title = {{Pakiranje voća u modificiranoj atmosferi}}, } @mastersthesis{ptfos:1420, author = {{Novak, Lorena}}, title = {{Termofizička svojstva modelnih sustava hidrokoloida i šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:1216, author = {{Trtinjak, Ivona}}, title = {{Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina}}, } @mastersthesis{ptfos:1214, author = {{Spajić, Anita}}, title = {{Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina}}, } @mastersthesis{ptfos:1213, author = {{Mačinković, Maja}}, title = {{Utjecaj skladištenja na tvari boje i arome vina sorte Bovier}}, } @mastersthesis{ptfos:1210, author = {{Šimunić, Helena}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:1209, author = {{Jerković, Ivona}}, title = {{Utjecaj termičkog tretiranja i skladištenja na zadržavanje aromatičnih spojeva soka od šipka s dodatkom šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:1201, author = {{Molnar, Jasna}}, title = {{Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:1203, author = {{Andabak, Josipa}}, title = {{Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali}}, } @mastersthesis{ptfos:1188, author = {{Mikičević, Mirela}}, title = {{Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi}}, } @mastersthesis{ptfos:1183, author = {{Matošević, Mia}}, title = {{Utjecaj količine oborina i broja sunčanih dana u tri uzastopne godine berbe na sadržaj tvari boje i arome u bijelim vinima đakovačkog vinogorja Mandićevac}}, } @mastersthesis{ptfos:991, author = {{Pinkle, Tijana}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline}}, } @mastersthesis{ptfos:992, author = {{Mihovilović, Mia}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:993, author = {{Rukavina, Josipa}}, title = {{Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom}}, } @mastersthesis{ptfos:565, author = {{Kerekeš, Anita}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline}}, } @mastersthesis{ptfos:848, author = {{Papac, Snježana}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče}}, } @mastersthesis{ptfos:342, author = {{Bušnja, Monika}}, title = {{Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče}}, } @mastersthesis{ptfos:321, author = {{Rendić, Ivica}}, title = {{Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka}}, } @mastersthesis{ptfos:61, author = {{Bušić, Nives}}, title = {{Enzimsko posmeđivanje jabuka}}, } @mastersthesis{ptfos:322, author = {{Balicki, Blanka}}, title = {{Antibakterijski učinak meda kestena i lipe na odabrane gram negativne bakterijske vrste}}, } @mastersthesis{ptfos:64, author = {{Simeunović, Brankica}}, title = {{Skladištenje jabuka u uvjetima kontrolirane atmosfere}}, } @mastersthesis{ptfos:73, author = {{Čeple, Dunja}}, title = {{Proizvodi od rajčice}}, } @mastersthesis{ptfos:2162, author = {{Pinkle, Tijana}}, title = {{Dehidratirano voće}}, } @mastersthesis{ptfos:324, author = {{Oreški, Mario}}, title = {{Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste}}, } @mastersthesis{ptfos:85, author = {{Novoselić, Tereza}}, title = {{Primjena eteričnih ulja i njihovih sastojaka u antifungalnoj zaštiti grožđa}}, } @mastersthesis{ptfos:206, author = {{Vidaković, Kristina}}, title = {{Proizvodi od krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:706, author = {{Debelić, Ivana}}, title = {{Antifungalni učinak eteričnog ulja majčine dušice i timola na plijesni vrste Aspergillus flavus i Aspergillus oryzae}}, } @mastersthesis{ptfos:705, author = {{Manić, Vedrana}}, title = {{Antifungalni učinak konzervanasa na plijesni roda Penicillium u in vitro i in situ uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:716, author = {{Tadić, Maja}}, title = {{Usporedba antioksidativne aktivnosti suhih listića zelenog, žutog i crnog čaja i njihovih ekstrakata}}, } @mastersthesis{ptfos:687, author = {{Turi, Josipa}}, title = {{Utjecaj dodatka trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost, boju i teksturu želea od naranče tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:730, author = {{Papak, Marija}}, title = {{Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća}}, } @mastersthesis{ptfos:290, author = {{Zagorščak, Ignac}}, title = {{Konzerviranje voća i povrća zamrzavanjem}}, } @mastersthesis{ptfos:776, author = {{Jovanović, Danijela}}, title = {{Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost i boju soka jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:725, author = {{Prce, Matea}}, title = {{Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:335, author = {{Gulaš, Josip}}, title = {{Proizvodnja pasteriziranih proizvoda od povrća u slano-kiselom naljevu}}, } @mastersthesis{ptfos:294, author = {{Budetić, Fedra}}, title = {{Dehidratirano povrće}}, } @mastersthesis{ptfos:376, author = {{Atlaban, Nikolina}}, title = {{Mikrobna populacija i antibakterijski učinak meda}}, } @mastersthesis{ptfos:444, author = {{Marojević, Ana}}, title = {{Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna}}, } @mastersthesis{ptfos:772, author = {{Burić, Petar}}, title = {{Inhibicijski učinak derivata kumarina na aktivnost polifenol oksidaze}}, } @mastersthesis{ptfos:760, author = {{Šaravanja, Marija}}, title = {{Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva}}, } @mastersthesis{ptfos:761, author = {{Bilić, Blanka}}, title = {{Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine}}, } @mastersthesis{ptfos:762, author = {{Knežević, Ivana}}, title = {{Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva}}, } @mastersthesis{ptfos:763, author = {{Adamović, Maja}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine}}, } @mastersthesis{ptfos:764, author = {{Oršolić, Martina}}, title = {{Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:295, author = {{Bellian, Uranela}}, title = {{Enzimsko posmeđivanje voća i povrća}}, } @mastersthesis{ptfos:555, author = {{Tkalec, Davor}}, title = {{Ukupni fenoli i antioksidativna aktivnost u nekim sortama jabuka}}, } @mastersthesis{ptfos:270, author = {{Turi, Jelena}}, title = {{Proizvodi od gljiva}}, } @mastersthesis{ptfos:893, author = {{Bijelić-Curkić, Marko}}, title = {{Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka}}, } @mastersthesis{ptfos:783, author = {{Bešvir, Vedrana}}, title = {{Antibakterijski učinak eteričnih ulja timijana i čajevca}}, } @mastersthesis{ptfos:786, author = {{Nujić, Marija}}, title = {{Antifungalni učinak eteričnih ulja Cinnamomum cassia i Litsea cubeba na odabrane plijesni roda Penicillium pri aw 1 i 0,95}}, } @mastersthesis{ptfos:792, author = {{Kovač, Maja}}, title = {{Antifungalni učinak eteričnih ulja majčine dušice i čajevca}}, } @mastersthesis{ptfos:517, author = {{Mikičić, Fabijan}}, title = {{Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od maline}}, } @mastersthesis{ptfos:798, author = {{Klenkar, Jelena}}, title = {{Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova}}, } @mastersthesis{ptfos:492, author = {{Jakiša, Anita}}, title = {{Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda}}, } @mastersthesis{ptfos:495, author = {{Čović, Marina}}, title = {{Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida}}, } @mastersthesis{ptfos:496, author = {{Palfi, Marija}}, title = {{Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom}}, } @mastersthesis{ptfos:800, author = {{Juričak, Vlatka}}, title = {{Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina}}, } @mastersthesis{ptfos:803, author = {{Jakšić, Kristijan}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i klorogenske kiseline na stabilnost antocijana u soku kupine tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:528, author = {{Jakupić, Željka}}, title = {{Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med}}, } @mastersthesis{ptfos:552, author = {{Happ, Marina}}, title = {{Antibakterijski učinak eteričnih ulja Allium tuberosum i Litsea cubeba}}, } @mastersthesis{ptfos:597, author = {{Rak, Sandra}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle}}, } @mastersthesis{ptfos:614, author = {{Berlančić, Tanja}}, title = {{Antioksidativni kapacitet i udio polifenola kestenovog meda}}, } @mastersthesis{ptfos:613, author = {{Bagarić, Blanka}}, title = {{Utjecaj toplinskog tretmana na fizikalno-kemijske karakteristike i antioksidativni kapacitet meda}}, } @mastersthesis{ptfos:624, author = {{Stanković, Ivana}}, title = {{Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:627, author = {{Marić, Martina}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije}}, } @mastersthesis{ptfos:837, author = {{Boban, Katica}}, title = {{Prihvatljivost jela od batata kod djece predškolske i školske dobi}}, }