pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn veleri:3023,thesis,"UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA EKSTRAKCIJU FENOLA VINA TERAN","Brusić, Emil",,,,,,,, veleri:3024,thesis,"UVJETI UZGOJA I KARAKTERISTIKE VINA SORTE ŽLAHTINA (Vitis vinifera L.) U VRBNIČKOM POLJU","Smokvina, Martina",,,,,,,, veleri:2287,thesis,"KARAKTERISTIČNI PROFILI HIDROKSIBENZOJEVIH I HIDROKSICIMETNIH KISELINA TE FLAVAN-3-OLA U BIJELIM VINIMA RAZLIČITIH KULTIVARA","Milaković-Ergotić, Ira",,,,,,,, veleri:2289,thesis,"KARAKTERIZACIJA I DIFERENCIJACIJA CRNIH VINA RAZLIČITIH KULTIVARA NA OSNOVI SASTAVA FENOLNIH SPOJEVA","Zgrablić, Lara",,,,,,,, veleri:806,thesis,"UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)","Zgrablić, Marko",,,,,,,, veleri:791,thesis,"UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE","Opačak, Marko",,,,,,,, veleri:1083,thesis,"KARAKTERIZACIJA LIKERA TERANINO NA OSNOVI FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA I SENZORNIH SVOJSTAVA","Tuntar, Vanessa",,,,,,,, veleri:197,thesis,"UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA","Radolović, Matija",,,,,,,,