TY - THES ID - veleri:3023 TI - UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA EKSTRAKCIJU FENOLA VINA TERAN AU - Brusić, Emil DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:3024 TI - UVJETI UZGOJA I KARAKTERISTIKE VINA SORTE ŽLAHTINA (Vitis vinifera L.) U VRBNIČKOM POLJU AU - Smokvina, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:2287 TI - KARAKTERISTIČNI PROFILI HIDROKSIBENZOJEVIH I HIDROKSICIMETNIH KISELINA TE FLAVAN-3-OLA U BIJELIM VINIMA RAZLIČITIH KULTIVARA AU - Milaković-Ergotić, Ira DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:2289 TI - KARAKTERIZACIJA I DIFERENCIJACIJA CRNIH VINA RAZLIČITIH KULTIVARA NA OSNOVI SASTAVA FENOLNIH SPOJEVA AU - Zgrablić, Lara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:806 TI - UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) AU - Zgrablić, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:791 TI - UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE AU - Opačak, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:1083 TI - KARAKTERIZACIJA LIKERA TERANINO NA OSNOVI FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA I SENZORNIH SVOJSTAVA AU - Tuntar, Vanessa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleri:197 TI - UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA AU - Radolović, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -