@mastersthesis{ptfos:2839, author = {{Juričić, Josip}}, title = {{Karakteristike vinskog destilata od sorte grožđa graševina iz vinogorja Kutjevo}}, } @mastersthesis{ptfos:2616, author = {{Konjarik, Tomislav}}, title = {{Utjecaj hrastovog drveta na aromatski profil vinskog destilata od sorte grožđa graševina}}, } @mastersthesis{ptfos:2492, author = {{Širić, Franjo}}, title = {{Utjecaj hrastovog drveta na kvalitetu rakije od jabuka}}, } @mastersthesis{ptfos:2245, author = {{Patljak, Mićo}}, title = {{Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah}}, } @mastersthesis{pfos:2659, author = {{Živković, Josip}}, title = {{Promjene sadržaja biogenih amina tijekom proizvodnje vina sorte Sauvignon (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:2179, author = {{Blažević, Ante}}, title = {{Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon}}, } @mastersthesis{pfos:2464, author = {{Malčić, Ivan}}, title = {{Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah}}, } @mastersthesis{pfos:2454, author = {{Juranić, Danijel}}, title = {{Utjecaj različitih sojeva kvasaca (Saccharomyces cerevisiae) na fermentaciju mošta i kvalitetu vina sorte cabarnet sauvignon (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:1971, author = {{Trgovac, Mirela}}, title = {{Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem}}, } @mastersthesis{ptfos:1394, author = {{Jurić, Doris}}, title = {{Primjena plinske kromatografije za određivanje sastava i udjela hlapivih komponenti različitih vrsta rakija s područja Hercegovine}}, } @mastersthesis{ptfos:1390, author = {{Vuković, Damir}}, title = {{Termofizikalna svojstva kukuruznog škroba modificiranog plinskom plazmom te natrij sulfatom i natrij tripolifosfatom}}, } @mastersthesis{pfos:1478, author = {{Sablek, Stjepan}}, title = {{Utjecaj imobilizacije stanica kvasca na prisutnost biogenih amina u pjenušavim vinima vinogorja Kutjevo proizvedenim različitim postupcima sekundarne fermentacije}}, } @mastersthesis{ptfos:1198, author = {{Horvat, Andrea}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:1046, author = {{Hećimović, Josipa}}, title = {{Prilagodba postojećeg sustava upravljanja kvalitetom organizacije na zahtjeve norme ISO 9001:2015}}, } @mastersthesis{ptfos:1113, author = {{Šumanovac, Sanja}}, title = {{Proizvodnja rafiniranog etilnog alkohola iz melase šećerne repe modificiranim postupkom po Vogelbuschu}}, } @mastersthesis{ptfos:1045, author = {{Tucaković, Mira}}, title = {{Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:1031, author = {{Leko, Ivana}}, title = {{Utjecaj temperatura termičkog procesa obrade i skladištenja na neke parametre sigurnosti i kvalitete kakaove mase}}, } @mastersthesis{pfos:774, author = {{Previšić, Vlado}}, title = {{KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE}}, } @mastersthesis{ptfos:415, author = {{Vrdoljak, Anđela}}, title = {{Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:165, author = {{Slišković, Sanja}}, title = {{Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca}}, } @mastersthesis{ptfos:163, author = {{Zečević, Antonio}}, title = {{Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:319, author = {{Njegač, Jasmina}}, title = {{Utjecaj dodatka pektina na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:120, author = {{Huzjak, Đurđica}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda}}, } @mastersthesis{pfos:418, author = {{Jurčić, Anita}}, title = {{UTJECAJ FERMENTACIJE IMOBILIZIRANIM STANICAMA KVASCA NA PRISUTNOST BIOGNIH AMINA U NEKIM CRVENIM VINIMA VINOGORJA KUTJEVO}}, } @mastersthesis{ptfos:100, author = {{Roth, Ana}}, title = {{Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija}}, } @mastersthesis{ptfos:725, author = {{Prce, Matea}}, title = {{Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke}}, } @mastersthesis{vup:547, author = {{Friš, Dolores}}, title = {{FILTERI U PROIZVODNJI VINA}}, } @mastersthesis{vup:528, author = {{Banožić, Nikola}}, title = {{KVALITETA VINA SORTE "ZELENAC KUTJEVO"}}, } @mastersthesis{vup:529, author = {{Jančar, Zoran}}, title = {{PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA}}, } @mastersthesis{ptfos:838, author = {{Zagrajšek, Goran}}, title = {{HACCP sustav u pogonu za preradu mlijeka}}, }