pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:2839,thesis,"Karakteristike vinskog destilata od sorte grožđa graševina iz vinogorja Kutjevo","Juričić, Josip",,,,,,,, ptfos:2616,thesis,"Utjecaj hrastovog drveta na aromatski profil vinskog destilata od sorte grožđa graševina","Konjarik, Tomislav",,,,,,,, ptfos:2492,thesis,"Utjecaj hrastovog drveta na kvalitetu rakije od jabuka","Širić, Franjo",,,,,,,, ptfos:2245,thesis,"Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah","Patljak, Mićo",,,,,,,, pfos:2659,thesis,"Promjene sadržaja biogenih amina tijekom proizvodnje vina sorte Sauvignon (Vitis vinifera L.)","Živković, Josip",,,,,,,, ptfos:2179,thesis,"Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon","Blažević, Ante",,,,,,,, pfos:2464,thesis,"Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah","Malčić, Ivan",,,,,,,, pfos:2454,thesis,"Utjecaj različitih sojeva kvasaca (Saccharomyces cerevisiae) na fermentaciju mošta i kvalitetu vina sorte cabarnet sauvignon (Vitis vinifera L.)","Juranić, Danijel",,,,,,,, ptfos:1971,thesis,"Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem","Trgovac, Mirela",,,,,,,, ptfos:1394,thesis,"Primjena plinske kromatografije za određivanje sastava i udjela hlapivih komponenti različitih vrsta rakija s područja Hercegovine","Jurić, Doris",,,,,,,, ptfos:1390,thesis,"Termofizikalna svojstva kukuruznog škroba modificiranog plinskom plazmom te natrij sulfatom i natrij tripolifosfatom","Vuković, Damir",,,,,,,, pfos:1478,thesis,"Utjecaj imobilizacije stanica kvasca na prisutnost biogenih amina u pjenušavim vinima vinogorja Kutjevo proizvedenim različitim postupcima sekundarne fermentacije","Sablek, Stjepan",,,,,,,, ptfos:1198,thesis,"Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa","Horvat, Andrea",,,,,,,, ptfos:1046,thesis,"Prilagodba postojećeg sustava upravljanja kvalitetom organizacije na zahtjeve norme ISO 9001:2015","Hećimović, Josipa",,,,,,,, ptfos:1113,thesis,"Proizvodnja rafiniranog etilnog alkohola iz melase šećerne repe modificiranim postupkom po Vogelbuschu","Šumanovac, Sanja",,,,,,,, ptfos:1045,thesis,"Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera","Tucaković, Mira",,,,,,,, ptfos:1031,thesis,"Utjecaj temperatura termičkog procesa obrade i skladištenja na neke parametre sigurnosti i kvalitete kakaove mase","Leko, Ivana",,,,,,,, pfos:774,thesis,"KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE","Previšić, Vlado",,,,,,,, ptfos:415,thesis,"Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata","Vrdoljak, Anđela",,,,,,,, ptfos:165,thesis,"Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca","Slišković, Sanja",,,,,,,, ptfos:163,thesis,"Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa","Zečević, Antonio",,,,,,,, ptfos:319,thesis,"Utjecaj dodatka pektina na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa","Njegač, Jasmina",,,,,,,, ptfos:120,thesis,"Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda","Huzjak, Đurđica",,,,,,,, pfos:418,thesis,"UTJECAJ FERMENTACIJE IMOBILIZIRANIM STANICAMA KVASCA NA PRISUTNOST BIOGNIH AMINA U NEKIM CRVENIM VINIMA VINOGORJA KUTJEVO","Jurčić, Anita",,,,,,,, ptfos:100,thesis,"Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija","Roth, Ana",,,,,,,, ptfos:725,thesis,"Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke","Prce, Matea",,,,,,,, vup:547,thesis,"FILTERI U PROIZVODNJI VINA","Friš, Dolores",,,,,,,, vup:528,thesis,"KVALITETA VINA SORTE ""ZELENAC KUTJEVO""","Banožić, Nikola",,,,,,,, vup:529,thesis,"PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA","Jančar, Zoran",,,,,,,, ptfos:838,thesis,"HACCP sustav u pogonu za preradu mlijeka","Zagrajšek, Goran",,,,,,,,