@mastersthesis{ptfos:2719, author = {{Tisai, Patricija}}, title = {{Utjecaj dodatka kore mandarine na svojstva kakaovih krem-proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2625, author = {{Šakić, Katarina}}, title = {{Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:2466, author = {{Zmaić, Valentina}}, title = {{Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:2469, author = {{Lamešić, Sandra}}, title = {{Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom}}, } @mastersthesis{ptfos:2471, author = {{Dragičević, Marina}}, title = {{Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda}}, } @mastersthesis{ptfos:2371, author = {{Grbeš, Josipa}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka}}, } @mastersthesis{ptfos:2330, author = {{Pavličević, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti}}, } @mastersthesis{ptfos:2245, author = {{Patljak, Mićo}}, title = {{Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah}}, } @mastersthesis{ptfos:2193, author = {{Botunac, Marija}}, title = {{Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:2179, author = {{Blažević, Ante}}, title = {{Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2171, author = {{Pukec, Andrija}}, title = {{Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza}}, } @mastersthesis{ptfos:2167, author = {{Lukanec, Ena}}, title = {{Primjena tropa aronije u proizvodnji ekstrudiranih snack proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2166, author = {{Šimunović, Sara}}, title = {{Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija}}, } @mastersthesis{ptfos:2090, author = {{Jurić, Ivana}}, title = {{Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu}}, } @mastersthesis{ptfos:2091, author = {{Jurkić, Marijana}}, title = {{Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu}}, } @mastersthesis{ptfos:1948, author = {{Vincek, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1831, author = {{Milos, Josip}}, title = {{Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene cinkom}}, } @mastersthesis{ptfos:1809, author = {{Anić, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1816, author = {{Romić, Mirjana}}, title = {{Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza}}, } @mastersthesis{ptfos:1789, author = {{Jurašinović, Marijana}}, title = {{Utjecaj različitih emulgatora na svojstva tamne i mliječne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1521, author = {{Zmaić, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija}}, } @mastersthesis{ptfos:1516, author = {{Tkalec, Ivana}}, title = {{Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1442, author = {{Tušek, Ines}}, title = {{Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:1444, author = {{Šušnjar, Petra}}, title = {{Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1404, author = {{Grgić, Josipa}}, title = {{Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça}}, } @mastersthesis{ptfos:1470, author = {{Kvaternik, Vesna}}, title = {{Primjena poliola u konditorskoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:1459, author = {{Grgić, Iva}}, title = {{Proizvodnja instant kave}}, } @mastersthesis{ptfos:1466, author = {{Katalinić, Toni}}, title = {{Svojstva i primjena intenzivnih sladila}}, } @mastersthesis{ptfos:1390, author = {{Vuković, Damir}}, title = {{Termofizikalna svojstva kukuruznog škroba modificiranog plinskom plazmom te natrij sulfatom i natrij tripolifosfatom}}, } @mastersthesis{ptfos:1400, author = {{Blaž, Nikolina}}, title = {{Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:1380, author = {{Lukić, Josip}}, title = {{Retencijska sposobnost brašna sorti pšenice roda 2017. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:1369, author = {{Farago, Nives}}, title = {{Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:1364, author = {{Pavlović, Mateja}}, title = {{Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve}}, } @mastersthesis{ptfos:1289, author = {{Zlosa, Tihana}}, title = {{Proizvodnja ulja podlanka (Camelina sativa L.) hladnim prešanjem i utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i antioksidanasa na stabilizaciju ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1223, author = {{Banovac, Anamaria}}, title = {{Utjecaj dodatka prirodnih antioksidanasa različite koncentracije na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1204, author = {{Čuljak, Jaka}}, title = {{Amilografsko ispitivanje smjesa za proizvodnju čajnog peciva s dodatkom pogača bundeve, lješnjaka i industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:1341, author = {{Jelinić, Josip}}, title = {{Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom}}, } @mastersthesis{ptfos:1206, author = {{Cikoš, Ana-Marija}}, title = {{Utjecaj parametara prešanja i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice šljive}}, } @mastersthesis{ptfos:1200, author = {{Radeljić, Anđela}}, title = {{Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1199, author = {{Mikulinjak, Mateja}}, title = {{Udio ergot alkaloida i fizikalna svojstva tjestenine s dodatkom raži}}, } @mastersthesis{ptfos:1198, author = {{Horvat, Andrea}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:1188, author = {{Mikičević, Mirela}}, title = {{Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi}}, } @mastersthesis{ptfos:1177, author = {{Kalšan, Melita}}, title = {{Utjecaj frekvencije elektromotora, nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na proizvodnju bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1176, author = {{Faletar, Ana}}, title = {{Fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pogače buče proizvedenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom}}, } @mastersthesis{ptfos:1175, author = {{Majstorović, Tamara}}, title = {{Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:1172, author = {{Banović, Marija}}, title = {{Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija}}, } @mastersthesis{ptfos:1174, author = {{Tutić, Antonio}}, title = {{Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše te dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice marelice}}, } @mastersthesis{ptfos:1124, author = {{Mađarić, Josipa}}, title = {{Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata}}, } @mastersthesis{ptfos:1025, author = {{Foruglaš, Diana}}, title = {{Utjecaj hladnog prešanja oraha na iskorištenje ulja i reološka svojstva namaza od orahove pogače}}, } @mastersthesis{ptfos:1023, author = {{Gajšek, Maja}}, title = {{Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1028, author = {{Jakobović, Ivana}}, title = {{Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1014, author = {{Jurić, Tena}}, title = {{Utjecaj prešanja koštica buče i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i održivost hladno prešanog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1013, author = {{Devčić, Antonia}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog konopljinog ulja s dodatkom antioksidanasa i sinergista}}, } @mastersthesis{ptfos:1010, author = {{Jozinović, Kristina}}, title = {{Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana)}}, } @mastersthesis{ptfos:1046, author = {{Hećimović, Josipa}}, title = {{Prilagodba postojećeg sustava upravljanja kvalitetom organizacije na zahtjeve norme ISO 9001:2015}}, } @mastersthesis{ptfos:1009, author = {{Leovac, Suzana}}, title = {{Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks}}, } @mastersthesis{ptfos:1035, author = {{Jonjić, Željka}}, title = {{Reološka svojstva pšeničnog brašna s dodatkom repinih rezanaca i utjecaj na kvalitetu proizvoda na bazi brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1034, author = {{Markuš (udano Keser), Mirela}}, title = {{Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1036, author = {{Penava, Tihomir}}, title = {{Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:1041, author = {{Jovičić, Daria}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode}}, } @mastersthesis{ptfos:1113, author = {{Šumanovac, Sanja}}, title = {{Proizvodnja rafiniranog etilnog alkohola iz melase šećerne repe modificiranim postupkom po Vogelbuschu}}, } @mastersthesis{ptfos:1045, author = {{Tucaković, Mira}}, title = {{Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:1031, author = {{Leko, Ivana}}, title = {{Utjecaj temperatura termičkog procesa obrade i skladištenja na neke parametre sigurnosti i kvalitete kakaove mase}}, } @mastersthesis{ptfos:997, author = {{Džakić, Mirela}}, title = {{Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija}}, } @mastersthesis{ptfos:995, author = {{Krušelj, Marijeta}}, title = {{Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:984, author = {{Kurečić, Ines}}, title = {{Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice}}, } @mastersthesis{ptfos:983, author = {{Koči, Matea}}, title = {{Reološka svojstva različitih sorti jarog ječma uroda 2013./2014. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:979, author = {{Karzalko, Sabina}}, title = {{Utjecaj parametara prešanja i skladištenja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:969, author = {{Lijić, Andrea}}, title = {{Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije}}, } @mastersthesis{ptfos:856, author = {{Jakšić, Tatjana}}, title = {{Sinteza nekih heterocikla s kumarinskom jezgrom}}, } @mastersthesis{ptfos:927, author = {{Mađarević Pavetić, Tanja}}, title = {{Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:844, author = {{Bilić, Lucija}}, title = {{Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:847, author = {{Stanković, Jelena}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja iz koštice marelice}}, } @mastersthesis{ptfos:415, author = {{Vrdoljak, Anđela}}, title = {{Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:344, author = {{Mitrović, Marijana}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:848, author = {{Papac, Snježana}}, title = {{Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče}}, } @mastersthesis{ptfos:937, author = {{Palameta, Anđelka}}, title = {{Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti}}, } @mastersthesis{ptfos:342, author = {{Bušnja, Monika}}, title = {{Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče}}, } @mastersthesis{ptfos:340, author = {{Dominković, Irena}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije}}, } @mastersthesis{ptfos:158, author = {{Grgić, Ilija}}, title = {{Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada}}, } @mastersthesis{ptfos:157, author = {{Marjanović, Mirjana}}, title = {{Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike}}, } @mastersthesis{ptfos:151, author = {{Sermek-Marčec, Ivan}}, title = {{Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima i stupnja oštećenja škroba na amilografski profil pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:155, author = {{Tolić, Danijela}}, title = {{Utjecaj lokacije maslinika i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja maslina sorte Oblica}}, } @mastersthesis{ptfos:153, author = {{Gligora, Kristina}}, title = {{Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:1012, author = {{Ljiljanić, Tea}}, title = {{Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:166, author = {{Baotić, Monika}}, title = {{Proizvodnja i održivost hladno prešanog lješnjakovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:161, author = {{Karimović, Marina}}, title = {{Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:171, author = {{Žuljević, Romana}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara hladnog prešanja sjemenki maka na iskorištenje i kvalitetu ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:167, author = {{Matić, Mateja}}, title = {{Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:165, author = {{Slišković, Sanja}}, title = {{Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca}}, } @mastersthesis{ptfos:163, author = {{Zečević, Antonio}}, title = {{Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:149, author = {{Panzalović, Valentina}}, title = {{Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice}}, } @mastersthesis{ptfos:148, author = {{Serdarušić, Neven}}, title = {{Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:319, author = {{Njegač, Jasmina}}, title = {{Utjecaj dodatka pektina na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:144, author = {{Škof, Barbara}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:143, author = {{Balentović, Martina}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja, antioksidanasa i skladištenja na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:816, author = {{Lijić, Martina}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)}}, } @mastersthesis{ptfos:142, author = {{Kostelac, Ivana}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice}}, } @mastersthesis{ptfos:135, author = {{Marić, Marija}}, title = {{Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodacima različitih nusproizvoda prehrambene industrije}}, } @mastersthesis{ptfos:136, author = {{Cik, Martina}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:321, author = {{Rendić, Ivica}}, title = {{Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka}}, } @mastersthesis{ptfos:120, author = {{Huzjak, Đurđica}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:118, author = {{Vacek, Kristina}}, title = {{Utjecaj postupka slađenja na kakvoću sladova golozrnog ječma sorti Poljoprivrednog instituta Osijek}}, } @mastersthesis{ptfos:122, author = {{Panak, Jelena}}, title = {{Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:114, author = {{Hajek, Dora}}, title = {{Utjecaj promjene testnih parametara na rezultate ispitivanja reološkog profila pšeničnog brašna pomoću Brabenderovog GlutoPeak-a}}, } @mastersthesis{ptfos:103, author = {{Marković, Tanja}}, title = {{Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane}}, } @mastersthesis{ptfos:100, author = {{Roth, Ana}}, title = {{Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija}}, } @mastersthesis{ptfos:98, author = {{Bigić, Tamara}}, title = {{Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:99, author = {{Gnjatović, Luka}}, title = {{Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:94, author = {{Tanasković, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice}}, } @mastersthesis{ptfos:819, author = {{Mikec, Darko}}, title = {{Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše bundeve}}, } @mastersthesis{ptfos:91, author = {{Pavlović, Dajana}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na promjenu održivosti biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:690, author = {{Dominković, Olivera}}, title = {{Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:692, author = {{Besten, Valentina}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara prešanja na iskorištenje i kvalitetu hladno prešanog suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:693, author = {{Gelemanović, Marta}}, title = {{Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži}}, } @mastersthesis{ptfos:327, author = {{Odak, Ivana}}, title = {{Dizajn i sinteza novih azetidinona na bazi 7-hidroksikumarina}}, } @mastersthesis{ptfos:695, author = {{Đurkan, Sanja}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa}}, } @mastersthesis{ptfos:720, author = {{Odak, Ivana}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:719, author = {{Vučić, Ružica}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:721, author = {{Palac, Borka}}, title = {{Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:723, author = {{Šutalo, Helena}}, title = {{Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:724, author = {{Pušić, Marija}}, title = {{Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice}}, } @mastersthesis{ptfos:702, author = {{Miljević, Duška}}, title = {{Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:728, author = {{Nosić, Tonka}}, title = {{Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta}}, } @mastersthesis{ptfos:329, author = {{Lendić, Dražen}}, title = {{Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:709, author = {{Albert, Adela}}, title = {{Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze}}, } @mastersthesis{ptfos:710, author = {{Krajačić, Marijana}}, title = {{Sinteza novih derivata tioglikolne kiseline s kumarinskom skupinom}}, } @mastersthesis{ptfos:361, author = {{Vadas, Josipa}}, title = {{Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:820, author = {{Drčec (udana Kralj), Marika}}, title = {{Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica}}, } @mastersthesis{ptfos:821, author = {{Sajdl, Maja}}, title = {{Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak}}, } @mastersthesis{ptfos:718, author = {{Tomić, Aleksandra}}, title = {{Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja}}, } @mastersthesis{ptfos:714, author = {{Zeko, Josip}}, title = {{Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:713, author = {{Mladenović, Maja}}, title = {{Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:725, author = {{Prce, Matea}}, title = {{Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:287, author = {{Baotić, Ivana}}, title = {{Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca}}, } @mastersthesis{ptfos:743, author = {{Bojanić, Maria}}, title = {{Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice}}, } @mastersthesis{ptfos:742, author = {{Varžić, Andrea}}, title = {{Utjecaj vlažnosti kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:741, author = {{Vračević, Ružica}}, title = {{Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:744, author = {{Drobac, Sanja}}, title = {{Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:746, author = {{Pavoković, Mariana}}, title = {{Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:461, author = {{Groznica, Sanda}}, title = {{Sinteza nekih heterocikličkih spojeva s kumarinskom jezgrom}}, } @mastersthesis{ptfos:445, author = {{Grgurovac, Zrinka}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:444, author = {{Marojević, Ana}}, title = {{Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna}}, } @mastersthesis{ptfos:449, author = {{Klarić, Kristina}}, title = {{Priprava kondenziranih 3-pirazolinona s kumarinskom skupinom}}, } @mastersthesis{ptfos:757, author = {{Sršan, Mirjana}}, title = {{Utjecaj skladištenja na termofizikalna svojstva paste od maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida}}, } @mastersthesis{ptfos:451, author = {{Rušnov, Krešimir}}, title = {{Razvoj enzimske aktivnosti zrna tijekom klijanja pšenice u kontroliranim uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:760, author = {{Šaravanja, Marija}}, title = {{Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva}}, } @mastersthesis{ptfos:761, author = {{Bilić, Blanka}}, title = {{Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine}}, } @mastersthesis{ptfos:762, author = {{Knežević, Ivana}}, title = {{Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva}}, } @mastersthesis{ptfos:763, author = {{Adamović, Maja}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine}}, } @mastersthesis{ptfos:764, author = {{Oršolić, Martina}}, title = {{Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:541, author = {{Adžić, Darko}}, title = {{Praćenje reoloških svojstava mliječne čokoladne mase Premium u tvornici konditorskih proizvoda Zvečevo d. d. Požega}}, } @mastersthesis{ptfos:768, author = {{Krisla, Ana}}, title = {{Dizajn i sinteza nekih sulfida na bazi 7-hidroksikumarina}}, } @mastersthesis{ptfos:769, author = {{Labrović, Ivana}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:272, author = {{Roth, Ana}}, title = {{Emulgatori u proizvodnji čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:773, author = {{Jalšić, Valentina}}, title = {{Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom}}, } @mastersthesis{ptfos:775, author = {{Prpić, Iva}}, title = {{Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka}}, } @mastersthesis{ptfos:774, author = {{Kvesić, Ivana}}, title = {{Utvrđivanje proizvodnih parametara autohtonih mliječnih proizvoda obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva}}, } @mastersthesis{ptfos:475, author = {{Bertić, Marija}}, title = {{Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:893, author = {{Bijelić-Curkić, Marko}}, title = {{Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka}}, } @mastersthesis{ptfos:781, author = {{Tadić, Ivana}}, title = {{Izrada novih tipova namaza na osnovi svježeg sira i vrhnja}}, } @mastersthesis{ptfos:780, author = {{Tomas, Ana}}, title = {{Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:949, author = {{Gubijan, Marina}}, title = {{Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:784, author = {{Biškup, Nikola}}, title = {{Razvoj novih proizvoda sa sirnim namazom}}, } @mastersthesis{ptfos:788, author = {{Drčec, Marika}}, title = {{Utjecaj mikrovalnog i konvekcijskog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:458, author = {{Čolović, Bojana}}, title = {{Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom}}, } @mastersthesis{ptfos:477, author = {{Petrešin, Tomislav}}, title = {{Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži}}, } @mastersthesis{ptfos:791, author = {{Jozinović, Antun}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa kukuruzne krupice s heljdinim i kestenovim brašnom}}, } @mastersthesis{ptfos:964, author = {{Plavšić, Josipa}}, title = {{Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima}}, } @mastersthesis{ptfos:797, author = {{Gradinjan, Maja}}, title = {{Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:796, author = {{Gvozdanović, Andrea}}, title = {{Proizvodnja novog tipa Feta sira}}, } @mastersthesis{ptfos:483, author = {{Gložinić, Ivana}}, title = {{Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom}}, } @mastersthesis{ptfos:826, author = {{Kišmartin, Irena}}, title = {{Uvođenje HACCP sustava u proizvodnju svježih krem sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:491, author = {{Vuković, Danijela}}, title = {{Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:497, author = {{Đurkan, Tomislav}}, title = {{Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:499, author = {{Kožul, Marko}}, title = {{Priprava Schiff-ovih baza s piridinskom jezgrom i njihova ligandna svojstva za kompleksiranje iona biometala}}, } @mastersthesis{ptfos:500, author = {{Jelašac, Anita}}, title = {{Svojstva pasti umreženih i acetiliranih škrobova pšenice i krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:503, author = {{Žukić, Branka}}, title = {{Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:420, author = {{Dominković, Olivera}}, title = {{Proizvodnja kalcij-oksida i saturacionog plina u tvornici šećera Sladorana d.d. u Županji}}, } @mastersthesis{ptfos:505, author = {{Presečan, Senka}}, title = {{Prebiotički učinak meda i antagonizam probiotičke bakterije Lactobacillus casei prema Listeria monocytogenes tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:803, author = {{Jakšić, Kristijan}}, title = {{Utjecaj dodatka šećera i klorogenske kiseline na stabilnost antocijana u soku kupine tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:542, author = {{Vračević, Ružica}}, title = {{Kontrola kvalitete konditorskih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:507, author = {{Lučić, Slađana-Marija}}, title = {{Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice}}, } @mastersthesis{ptfos:390, author = {{Mikić, Gorana}}, title = {{Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šipkovoga čaja u tvornici Jan-spider d.o.o.}}, } @mastersthesis{ptfos:787, author = {{Berger, Natalia}}, title = {{Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina}}, } @mastersthesis{ptfos:782, author = {{Fundak, Tamara}}, title = {{Proizvodnja sirne mozaik rolade sa šunkom}}, } @mastersthesis{ptfos:785, author = {{Kocijan, Ivana}}, title = {{Proizvodnja sirne rolade sa šunkom}}, } @mastersthesis{ptfos:512, author = {{Grozaj, Krunoslav}}, title = {{Ispitivanje sladarske kakvoće sorte pšenice Adriana}}, } @mastersthesis{ptfos:778, author = {{Ljubas, Igor}}, title = {{Reološka i termofizikalna svojstva različitih škrobova modificiranih natrij tripolifosfatom}}, } @mastersthesis{ptfos:518, author = {{Hadrović, Ivan}}, title = {{Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:392, author = {{Komar, Marija}}, title = {{Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje čaja od kamilice u tvornici Jan-spider d.o.o.}}, } @mastersthesis{ptfos:858, author = {{Grabar, Vesna}}, title = {{Sinteza tiadiazina s kumarinskom jezgrom kao potrencijalnih inhibitora rasta nekih mikotoksikogenih plijesni}}, } @mastersthesis{ptfos:857, author = {{Bekavac, Joško}}, title = {{Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:522, author = {{Hruškar, Margareta}}, title = {{Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom}}, } @mastersthesis{ptfos:579, author = {{Čengija, Mladen}}, title = {{Čišćenja difuznog soka u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji}}, } @mastersthesis{ptfos:531, author = {{Gregurek, Dijana}}, title = {{Modifikacija kukuruznog škroba smjesama jantarne kiseline i acetanhidrida te glutarne keseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:546, author = {{Turk, Tanja}}, title = {{Sinteza novih 2-pirazolina na bazi 3-cinamoil-2H-2-okso-kromena}}, } @mastersthesis{ptfos:548, author = {{Babić, Monika}}, title = {{Utjecaj dodatka meda na fermentaciju kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka bakterijom Lactobacillus casei-01}}, } @mastersthesis{ptfos:835, author = {{Dorbić, Ivo}}, title = {{Senzorska kvaliteta polupečenih pekarskih proizvoda s dodatkom pšeničnog kiselog tijesta}}, } @mastersthesis{ptfos:836, author = {{Drača, Nela}}, title = {{Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske}}, } @mastersthesis{ptfos:553, author = {{Buljević, Marina}}, title = {{Domaći kozji sir obiteljskog gospodarstva Buljević iz Osijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:554, author = {{Holubec, Ivana}}, title = {{Novi tip Paškog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:585, author = {{Perak, Silvija}}, title = {{Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti pšenice}}, } @mastersthesis{ptfos:476, author = {{Mesarov, Danijela}}, title = {{Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje šlag pjene u tvornici Podravka}}, } @mastersthesis{ptfos:478, author = {{Šaravanja, Marija}}, title = {{Proizvodnja zelenog čaja}}, } @mastersthesis{ptfos:474, author = {{Ivanović, Luka}}, title = {{Sivljenje površine čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:587, author = {{Laslavić, Kristina}}, title = {{Dizajn, sinteza i struktura nekih derivata 1,3-tiazolidin-2,4-diona}}, } @mastersthesis{ptfos:469, author = {{Popović, Tamara}}, title = {{Proizvodnja alkohola u tvornici šećera "Sladorana" u Županji}}, } @mastersthesis{ptfos:588, author = {{Šoštarec, Ana}}, title = {{Modifikacija škroba ječma smjesama organskih dikiselina i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:592, author = {{Mihić, Đurđica}}, title = {{Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture}}, } @mastersthesis{ptfos:594, author = {{Vranić, Ivana}}, title = {{Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima}}, } @mastersthesis{ptfos:543, author = {{Oršolić, Martina}}, title = {{Provedba kristalizacije šećera u tvornici šećera „Sladorana“ u Županji}}, } @mastersthesis{ptfos:596, author = {{Hanjš, Petra}}, title = {{Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka s dodatkom meda pomoću Lactobacillus casei}}, } @mastersthesis{ptfos:619, author = {{Rusman, Štefica}}, title = {{Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:854, author = {{Bertović, Kristina}}, title = {{Antagonizam Bifidobacterium longum tijekom fermentacije tri vrste mlijeka s dodatkom meda na baktriju Yersinia enterocolitica}}, } @mastersthesis{ptfos:621, author = {{Franić, Darija}}, title = {{Inhibicija rasta bakterije Listeria monocytogenes tijekom fermentacije mlijeka s dodatkom meda pomoću Bifidobacterium longum}}, } @mastersthesis{ptfos:622, author = {{Hrastić, Romina}}, title = {{Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima}}, } @mastersthesis{ptfos:2800, author = {{Baković, Ivanka}}, title = {{Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2802, author = {{Pastor, Rahela}}, title = {{Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka}}, } @mastersthesis{ptfos:624, author = {{Stanković, Ivana}}, title = {{Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida}}, } @mastersthesis{ptfos:626, author = {{Šimunković, Marina}}, title = {{Hundsdiecker-ova reakcija sa (7-supstituiranom-2-okso-2H-kromen-4-il) octenom kiselinom}}, } @mastersthesis{ptfos:628, author = {{Švenda, Marijeta}}, title = {{Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda}}, } @mastersthesis{ptfos:630, author = {{Tomesić, Maja}}, title = {{Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom}}, } @mastersthesis{ptfos:2797, author = {{Matas, Ines}}, title = {{Acetiliranje i karakteriziranje škroba iz pšenice i krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:2550, author = {{Gubijan, Marina}}, title = {{Proizvodnja škrobnih sirupa}}, } @mastersthesis{ptfos:2540, author = {{Juričak, Vlatka}}, title = {{Proizvodnja žutog šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:2537, author = {{Kocijan, Ivana}}, title = {{Proizvodnja vafel proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2538, author = {{Ister, Ana-Marija}}, title = {{Reološka svojstva čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:2533, author = {{Klenkar, Jelena}}, title = {{Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke}}, } @mastersthesis{ptfos:2535, author = {{Ljubas, Igor}}, title = {{Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži}}, } @mastersthesis{ptfos:2534, author = {{Jakšić, Kristijan}}, title = {{Proizvodnja ekstrudiranih snack proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2523, author = {{Dropulja, Ivana}}, title = {{Proizvodnja tvrdih bombona}}, }