TY - THES ID - veleknin:762 TI - Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje AU - Alilović, Antonija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:644 TI - Kemijska i senzorna svojstva dalamatinske pečenice AU - Kotlar, Rea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:96 TI - Dalmatinska panceta - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla AU - Glavan, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:94 TI - Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla AU - Žeravica, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:95 TI - Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima" AU - Milak, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:221 TI - Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima AU - Križanac, Anamarija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:181 TI - Dalmatinska janjetina - izvorni proizvod dalmacije AU - Rakić, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:559 TI - FIZIKALNO -KEMIJSKI POKAZATELJI KVALITETE MLIJEKA AU - Tarle, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:405 TI - UTJECAJ GENOTIOPA NA MASNOKISELINSKI PROFIL I OKSIDATIVNI STATUS PRŠUTA AU - Golem, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:541 TI - Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda AU - Zorić, Vjera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:334 TI - SPECIFIČNOSTI TEHNOLOGIJE DALMATINSKOG PRŠUTA AU - Pekić, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -