pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn veleknin:762 thesis "Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje" "Alilović, Antonija" veleknin:644 thesis "Kemijska i senzorna svojstva dalamatinske pečenice" "Kotlar, Rea" veleknin:96 thesis "Dalmatinska panceta - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla" "Glavan, Petar" veleknin:94 thesis "Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla" "Žeravica, Marko" veleknin:95 thesis "Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima""" "Milak, Vedrana" veleknin:221 thesis "Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima" "Križanac, Anamarija" veleknin:181 thesis "Dalmatinska janjetina - izvorni proizvod dalmacije" "Rakić, Marko" veleknin:559 thesis "FIZIKALNO -KEMIJSKI POKAZATELJI KVALITETE MLIJEKA" "Tarle, Ana" veleknin:405 thesis "UTJECAJ GENOTIOPA NA MASNOKISELINSKI PROFIL I OKSIDATIVNI STATUS PRŠUTA" "Golem, Martina" veleknin:541 thesis "Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda" "Zorić, Vjera" veleknin:334 thesis "SPECIFIČNOSTI TEHNOLOGIJE DALMATINSKOG PRŠUTA" "Pekić, Marina"