@mastersthesis{ptfos:2725, author = {{Milinković, Katja}}, title = {{Tehnologija proizvodnje suhe pečenice}}, } @mastersthesis{ptfos:2724, author = {{Gavranović, Lovro}}, title = {{Tehnologija proizvodnje tirolske kobasice}}, } @mastersthesis{ptfos:2728, author = {{Milovac, Matea}}, title = {{Tehnologija proizvodnje toplo dimljenog šarana}}, } @mastersthesis{ptfos:2716, author = {{Biondić, Helena}}, title = {{Utjecaj dodatka pivskog tropa na zdravstvenu ispravnost i senzorska svojstva kuhanih kobasica}}, } @mastersthesis{ptfos:2640, author = {{Barić, Ivona}}, title = {{Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica}}, } @mastersthesis{ptfos:2604, author = {{Grubeša, Marija}}, title = {{Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje}}, } @mastersthesis{ptfos:2388, author = {{Nišević, Jelena}}, title = {{Proizvodnja pića na bazi sladovine sa dodatkom soka od aronije}}, } @mastersthesis{ptfos:2296, author = {{Glavina, Vedran}}, title = {{Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Slavonskoj kobasici}}, } @mastersthesis{ptfos:2258, author = {{Dukši, Jelena}}, title = {{Tehnologija proizvodnje konjske salame}}, } @mastersthesis{ptfos:2212, author = {{Bošnjaković, Marija}}, title = {{Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima}}, } @mastersthesis{ptfos:2182, author = {{Markovčić, Mateo}}, title = {{Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u domaćoj dimljenoj suhoj slanini}}, } @mastersthesis{ptfos:2092, author = {{Jaković, Marina}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa grožđa na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:2080, author = {{Drozdek, Antonella}}, title = {{Utjecaj zobenog brašna na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:2127, author = {{Kolak, Nera}}, title = {{Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama}}, } @mastersthesis{ptfos:2038, author = {{Daničić, Martina}}, title = {{Konzerviranje mesa soljenjem i salamurenjem}}, } @mastersthesis{ptfos:2120, author = {{Nadaždi, Helena}}, title = {{Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu}}, } @mastersthesis{ptfos:2126, author = {{Koljđeraj, Antonio}}, title = {{Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita}}, } @mastersthesis{ptfos:2117, author = {{Blažević, Monika}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa rajčice na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:2018, author = {{Kušević, Tihomir}}, title = {{Aditivi za mesnu industriju}}, } @mastersthesis{ptfos:1962, author = {{Hojka, Martina}}, title = {{Utjecaj ječmenog brašna na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:1880, author = {{Tomljanović, Marijana}}, title = {{Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki}}, } @mastersthesis{ptfos:1887, author = {{Mihalina, Marko}}, title = {{Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1886, author = {{Puškarić, Ela}}, title = {{Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza}}, } @mastersthesis{ptfos:1814, author = {{Crnčan, Marin}}, title = {{Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze i glukoze u proizvodnji čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:1773, author = {{Markovčić, Mateo}}, title = {{Konzerviranje mesa hlađenjem}}, } @mastersthesis{ptfos:1762, author = {{Kovačević, Vedrana}}, title = {{Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama}}, } @mastersthesis{ptfos:1521, author = {{Zmaić, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija}}, } @mastersthesis{ptfos:1515, author = {{Nedić, Josipa}}, title = {{Metode za ubrzano zrenje mesa}}, } @mastersthesis{ptfos:1450, author = {{Čalošević, Anja}}, title = {{Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju}}, } @mastersthesis{ptfos:1392, author = {{Velikanović, Valentina}}, title = {{Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:1463, author = {{Jaković, Marina}}, title = {{Krioprotekcija miofibrilarnih proteina}}, } @mastersthesis{ptfos:1476, author = {{Perko (Rotim), Tea}}, title = {{Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:1397, author = {{Grdović, Marina}}, title = {{Konzumacija mesa i mesnih proizvoda te procjena njihovog doprinosa unosu soli odrasle populacije tri regije Hrvatske}}, } @mastersthesis{ptfos:1440, author = {{Mutić, Jelena}}, title = {{Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta)}}, } @mastersthesis{ptfos:1416, author = {{Janjatović, Gorana}}, title = {{Začini koji se koriste u tehnologiji proizvodnje šunki (pršuta)}}, } @mastersthesis{ptfos:1387, author = {{Koči, Matea}}, title = {{Utjecaj fizikalno-kemijskih parametara kvalitete pšeničnog zrna na postotak izbrašnjavanja}}, } @mastersthesis{ptfos:1363, author = {{Huđek, Antonia}}, title = {{Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji kuhanog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1309, author = {{Marić, Mihaela}}, title = {{Jestivi klaonički nusproizvodi}}, } @mastersthesis{ptfos:1299, author = {{Domitrović, Darija}}, title = {{Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije}}, } @mastersthesis{ptfos:1158, author = {{Novaković, Jovana}}, title = {{Utjecaj vrste koagulanta na kemijska, senzorska i teksturalna svojstva dimljenog kuhanog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1155, author = {{Kojić, Nataša}}, title = {{Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina}}, } @mastersthesis{ptfos:1141, author = {{Crnčan, Marin}}, title = {{Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja}}, } @mastersthesis{ptfos:1119, author = {{Čeple, Dunja}}, title = {{Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1047, author = {{Kušurin, Iva}}, title = {{Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke}}, } @mastersthesis{ptfos:1043, author = {{Bušić, Nives}}, title = {{Fizikalno-kemijska svojstva i sastav masnih kiselina slavonske šunke}}, } @mastersthesis{ptfos:1021, author = {{Oršulić, Mladen}}, title = {{Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1019, author = {{Mišić, Ivana}}, title = {{Promjena boje Mozzarelle tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1017, author = {{Lacković, Ines}}, title = {{Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1018, author = {{Budetić, Fedra}}, title = {{Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1026, author = {{Vidaček, Štefica}}, title = {{Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta}}, } @mastersthesis{ptfos:1053, author = {{Vrban, Dino}}, title = {{Tehnologija proizvodnje Slavonskog kulena}}, } @mastersthesis{ptfos:1082, author = {{Eterović, Dijana}}, title = {{Tehnologija proizvodnje istarskog pršuta}}, } @mastersthesis{ptfos:1096, author = {{Galić, Antonela}}, title = {{Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije}}, } @mastersthesis{ptfos:998, author = {{Ivešić, Ivona}}, title = {{Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu}}, } @mastersthesis{ptfos:994, author = {{Grgurovac, Maja}}, title = {{Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:989, author = {{Prolić, Antonela}}, title = {{Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji bijelog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:981, author = {{Efendić, Tamara}}, title = {{Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca}}, } @mastersthesis{ptfos:677, author = {{Alivojvodić, Sara}}, title = {{Autohtoni mesni proizvodi Slavonije i Baranje}}, } @mastersthesis{ptfos:176, author = {{Vidaković, Kristina}}, title = {{Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa}}, } @mastersthesis{ptfos:178, author = {{Friščić, Stjepan}}, title = {{Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija}}, } @mastersthesis{ptfos:164, author = {{Mišlov, Martina}}, title = {{Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije}}, } @mastersthesis{ptfos:137, author = {{Došen, Marija}}, title = {{Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena}}, } @mastersthesis{ptfos:24, author = {{Kušurin, Iva}}, title = {{Tehnologija proizvodnje dalmatinskog pršuta}}, } @mastersthesis{ptfos:128, author = {{Martinov, Davor}}, title = {{Utjecaj postupka slađenja pšenice na veličinu i strukturu gubitaka suhe tvari slada}}, } @mastersthesis{ptfos:131, author = {{Ćosić, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena}}, } @mastersthesis{ptfos:95, author = {{Šakić, Ivan}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena}}, } @mastersthesis{ptfos:382, author = {{Koić, Ivana}}, title = {{Odnos koncentracija selena u kozjem mesu prema razinama u iznutricama i mlijeku}}, } @mastersthesis{ptfos:508, author = {{Gagula, Goran}}, title = {{Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice}}, }