TY - THES ID - ptfos:2725 TI - Tehnologija proizvodnje suhe pečenice AU - Milinković, Katja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2724 TI - Tehnologija proizvodnje tirolske kobasice AU - Gavranović, Lovro DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2728 TI - Tehnologija proizvodnje toplo dimljenog šarana AU - Milovac, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2716 TI - Utjecaj dodatka pivskog tropa na zdravstvenu ispravnost i senzorska svojstva kuhanih kobasica AU - Biondić, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2640 TI - Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica AU - Barić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2604 TI - Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje AU - Grubeša, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2388 TI - Proizvodnja pića na bazi sladovine sa dodatkom soka od aronije AU - Nišević, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2296 TI - Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Slavonskoj kobasici AU - Glavina, Vedran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2258 TI - Tehnologija proizvodnje konjske salame AU - Dukši, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2212 TI - Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima AU - Bošnjaković, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2182 TI - Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u domaćoj dimljenoj suhoj slanini AU - Markovčić, Mateo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2092 TI - Utjecaj dodatka tropa grožđa na kvalitetu krekera AU - Jaković, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2080 TI - Utjecaj zobenog brašna na kvalitetu krekera AU - Drozdek, Antonella DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2127 TI - Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama AU - Kolak, Nera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2038 TI - Konzerviranje mesa soljenjem i salamurenjem AU - Daničić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2120 TI - Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu AU - Nadaždi, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2126 TI - Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita AU - Koljđeraj, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2117 TI - Utjecaj dodatka tropa rajčice na kvalitetu krekera AU - Blažević, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2018 TI - Aditivi za mesnu industriju AU - Kušević, Tihomir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1962 TI - Utjecaj ječmenog brašna na kvalitetu krekera AU - Hojka, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1880 TI - Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki AU - Tomljanović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1887 TI - Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja AU - Mihalina, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1886 TI - Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza AU - Puškarić, Ela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1814 TI - Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze i glukoze u proizvodnji čajnog peciva AU - Crnčan, Marin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1773 TI - Konzerviranje mesa hlađenjem AU - Markovčić, Mateo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1762 TI - Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama AU - Kovačević, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1521 TI - Utjecaj dodatka različitih modificiranih škrobova na termofizikalna svojstva pilećeg surimija AU - Zmaić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1515 TI - Metode za ubrzano zrenje mesa AU - Nedić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1450 TI - Denaturacija miofibrilarnih proteina zamrzavanjem i skladištenjem u smrznutom stanju AU - Čalošević, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1392 TI - Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike AU - Velikanović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1463 TI - Krioprotekcija miofibrilarnih proteina AU - Jaković, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1476 TI - Primjena začina u tehnologiji proizvodnje hrvatskih tradicionalnih mesnih proizvoda AU - Perko (Rotim), Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1397 TI - Konzumacija mesa i mesnih proizvoda te procjena njihovog doprinosa unosu soli odrasle populacije tri regije Hrvatske AU - Grdović, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1440 TI - Metode za određivanje fizikalno-kemijskih svojstava šunki (pršuta) AU - Mutić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1416 TI - Začini koji se koriste u tehnologiji proizvodnje šunki (pršuta) AU - Janjatović, Gorana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1387 TI - Utjecaj fizikalno-kemijskih parametara kvalitete pšeničnog zrna na postotak izbrašnjavanja AU - Koči, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1363 TI - Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji kuhanog sira AU - Huđek, Antonia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1309 TI - Jestivi klaonički nusproizvodi AU - Marić, Mihaela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1299 TI - Pršuti zaštićeni oznakom izvornosti na razini Europske unije AU - Domitrović, Darija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1158 TI - Utjecaj vrste koagulanta na kemijska, senzorska i teksturalna svojstva dimljenog kuhanog sira AU - Novaković, Jovana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1155 TI - Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina AU - Kojić, Nataša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1141 TI - Hrvatske izvorne pasmine goveda i svinja AU - Crnčan, Marin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1119 TI - Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja AU - Čeple, Dunja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1047 TI - Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke AU - Kušurin, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1043 TI - Fizikalno-kemijska svojstva i sastav masnih kiselina slavonske šunke AU - Bušić, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1021 TI - Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira AU - Oršulić, Mladen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1019 TI - Promjena boje Mozzarelle tijekom pečenja AU - Mišić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1017 TI - Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira AU - Lacković, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1018 TI - Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja AU - Budetić, Fedra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1026 TI - Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta AU - Vidaček, Štefica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1053 TI - Tehnologija proizvodnje Slavonskog kulena AU - Vrban, Dino DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1082 TI - Tehnologija proizvodnje istarskog pršuta AU - Eterović, Dijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1096 TI - Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije AU - Galić, Antonela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:998 TI - Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu AU - Ivešić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:994 TI - Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva AU - Grgurovac, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:989 TI - Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji bijelog sira AU - Prolić, Antonela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:981 TI - Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca AU - Efendić, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:677 TI - Autohtoni mesni proizvodi Slavonije i Baranje AU - Alivojvodić, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:176 TI - Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa AU - Vidaković, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:178 TI - Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija AU - Friščić, Stjepan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:164 TI - Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije AU - Mišlov, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:137 TI - Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena AU - Došen, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:24 TI - Tehnologija proizvodnje dalmatinskog pršuta AU - Kušurin, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:128 TI - Utjecaj postupka slađenja pšenice na veličinu i strukturu gubitaka suhe tvari slada AU - Martinov, Davor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:131 TI - Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena AU - Ćosić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:95 TI - Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena AU - Šakić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:382 TI - Odnos koncentracija selena u kozjem mesu prema razinama u iznutricama i mlijeku AU - Koić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:508 TI - Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice AU - Gagula, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -