@mastersthesis{ptfos:2719, author = {{Tisai, Patricija}}, title = {{Utjecaj dodatka kore mandarine na svojstva kakaovih krem-proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2714, author = {{Buček, Monika}}, title = {{Hladna plazma kao metoda dezinfekcije}}, } @mastersthesis{ptfos:2625, author = {{Šakić, Katarina}}, title = {{Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:2568, author = {{Domjanović, Iva}}, title = {{Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda}}, } @mastersthesis{ptfos:2466, author = {{Zmaić, Valentina}}, title = {{Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:2469, author = {{Lamešić, Sandra}}, title = {{Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom}}, } @mastersthesis{ptfos:2471, author = {{Dragičević, Marina}}, title = {{Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda}}, } @mastersthesis{ptfos:2379, author = {{Slunjski, Natalija}}, title = {{Čiste sobe}}, } @mastersthesis{ptfos:2371, author = {{Grbeš, Josipa}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka}}, } @mastersthesis{ptfos:2363, author = {{Kligl, Katarina}}, title = {{Osobna higijena u posluživanju hrane}}, } @mastersthesis{ptfos:2338, author = {{Šaravanja, Andrea}}, title = {{Žudnja za hranom među ženama reproduktivne dobi}}, } @mastersthesis{ptfos:2330, author = {{Pavličević, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti}}, } @mastersthesis{ptfos:2193, author = {{Botunac, Marija}}, title = {{Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:2184, author = {{Smiljanović, Martina}}, title = {{Krem-proizvodi}}, } @mastersthesis{ptfos:2180, author = {{Bratuševac, Petra}}, title = {{Prakticiranje brzih dijeta među polaznicima teretana}}, } @mastersthesis{ptfos:2171, author = {{Pukec, Andrija}}, title = {{Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza}}, } @mastersthesis{ptfos:2167, author = {{Lukanec, Ena}}, title = {{Primjena tropa aronije u proizvodnji ekstrudiranih snack proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2166, author = {{Šimunović, Sara}}, title = {{Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija}}, } @mastersthesis{ptfos:2165, author = {{Šimić, Marko}}, title = {{Utjecaj intermitentnog posta na glikemijsku varijabilnost u zdravih osoba}}, } @mastersthesis{ptfos:2093, author = {{Milošević, Ines}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:2121, author = {{Ružman, Edita}}, title = {{Učestalost i karakteristike simptoma ortoreksije nervoze među polaznicima teretana}}, } @mastersthesis{ptfos:2110, author = {{Gudelj, Veronika}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi}}, } @mastersthesis{ptfos:2104, author = {{Marasović, Kristina}}, title = {{Trendovi u statusu uhranjenosti i kardiometaboličkom riziku djece u prvom i trećem razredu osnovne škole}}, } @mastersthesis{ptfos:2090, author = {{Jurić, Ivana}}, title = {{Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu}}, } @mastersthesis{ptfos:2103, author = {{Herceg (rođ. Harmadi), Kristina}}, title = {{Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja i pulsirajućeg električnog polja na acetiliranje nativnog krumpirovog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:2091, author = {{Jurkić, Marijana}}, title = {{Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu}}, } @mastersthesis{ptfos:1981, author = {{Dragičević, Marina}}, title = {{Higijena i sanitacija u proizvodnji vina}}, } @mastersthesis{ptfos:1973, author = {{Kraljević, Tena}}, title = {{Dobra higijenska praksa u institucijskim kuhinjama}}, } @mastersthesis{ptfos:1971, author = {{Trgovac, Mirela}}, title = {{Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem}}, } @mastersthesis{ptfos:1956, author = {{Fišer, Dorotea}}, title = {{Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije}}, } @mastersthesis{ptfos:1948, author = {{Vincek, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1943, author = {{Sudar, Valentina}}, title = {{Prehrambene navike koje pogoršavaju gastrointestinalne simptome kod sindroma iritabilnog crijeva u mlađoj odrasloj populaciji}}, } @mastersthesis{ptfos:1881, author = {{Grgić, Jovana}}, title = {{Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz duhanskog otpada primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1884, author = {{Mandarić, Jelena}}, title = {{Karakteristike prehrane pacijenata s nealkoholnom masnom bolesti jetre i arterijskom hipertenzijom}}, } @mastersthesis{ptfos:1809, author = {{Anić, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1816, author = {{Romić, Mirjana}}, title = {{Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza}}, } @mastersthesis{ptfos:1818, author = {{Katić, Luka}}, title = {{Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda}}, } @mastersthesis{ptfos:1789, author = {{Jurašinović, Marijana}}, title = {{Utjecaj različitih emulgatora na svojstva tamne i mliječne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1526, author = {{Kunac, Marina}}, title = {{Karakteristike prehrane u osoba oboljelih od karcinoma debelog crijeva}}, } @mastersthesis{ptfos:1516, author = {{Tkalec, Ivana}}, title = {{Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1514, author = {{Stojanović, Filip}}, title = {{Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača}}, } @mastersthesis{ptfos:1501, author = {{Dragičević, Josipa}}, title = {{Simptomatika sindroma iritabilnog crijeva i karakteristike prehrane u odrasloj populaciji}}, } @mastersthesis{ptfos:1502, author = {{Križić, Ivana}}, title = {{Profil bioaktivnih tvari kakaove ljuske i utjecaj obrade hladnom plazmom na njihov sastav i udio}}, } @mastersthesis{ptfos:1489, author = {{Huzjak, Boris}}, title = {{Prehrambene i životne navike sedmogodišnje djece s područja grada Osijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:1488, author = {{Kolarić, Barbara}}, title = {{Prehrana oboljelih od Parkinsonove bolesti}}, } @mastersthesis{ptfos:1442, author = {{Tušek, Ines}}, title = {{Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:1444, author = {{Šušnjar, Petra}}, title = {{Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1478, author = {{Raštegorac (Bagarić), Josipa}}, title = {{Primjena ATP bioluminiscencije u kontroli higijene pogona prehrambene industrije}}, } @mastersthesis{ptfos:1390, author = {{Vuković, Damir}}, title = {{Termofizikalna svojstva kukuruznog škroba modificiranog plinskom plazmom te natrij sulfatom i natrij tripolifosfatom}}, } @mastersthesis{ptfos:1400, author = {{Blaž, Nikolina}}, title = {{Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:1362, author = {{Barišić, Veronika}}, title = {{Fizikalna svojstva i udio ergot alkaloida u kukuruznim snack proizvodima s dodatkom raženih posija}}, } @mastersthesis{ptfos:1395, author = {{Maršić, Andrijana}}, title = {{Procjena energetske vrijednosti i nutritivnog sastava jelovnika u dječjem vrtiću "Pčelica" u Vrgorcu}}, } @mastersthesis{ptfos:1358, author = {{Bošnjaković, Zvonimir}}, title = {{Primjena kemometrijskih metoda i prediktivnih matematičkih modela u razvrstavanju i analizi sirovina}}, } @mastersthesis{ptfos:1222, author = {{Bašnec, Anja}}, title = {{Prehrana oboljelih od Alzheimerove bolesti}}, } @mastersthesis{ptfos:1344, author = {{Kotris, Maja}}, title = {{Proizvodne linije Tvornice Karolina d.o.o.}}, } @mastersthesis{ptfos:1354, author = {{Tomljenović, Stjepana}}, title = {{Proizvodnja čokolade u tvornici Kandit}}, } @mastersthesis{ptfos:1334, author = {{Radman, Pamela}}, title = {{Dobra higijenska praksa u proizvodnji hrane}}, } @mastersthesis{ptfos:1200, author = {{Radeljić, Anđela}}, title = {{Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1332, author = {{Puškarić, Ela}}, title = {{Sredstva za dezinfekciju u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:1199, author = {{Mikulinjak, Mateja}}, title = {{Udio ergot alkaloida i fizikalna svojstva tjestenine s dodatkom raži}}, } @mastersthesis{ptfos:1198, author = {{Horvat, Andrea}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:1226, author = {{Sekulić, Nataša}}, title = {{Znanja i stavovi o prehrani te prehrambene navike adolescenata u općini Bačka Topola}}, } @mastersthesis{ptfos:1176, author = {{Faletar, Ana}}, title = {{Fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pogače buče proizvedenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom}}, } @mastersthesis{ptfos:1175, author = {{Majstorović, Tamara}}, title = {{Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:1173, author = {{Malenica, Josip}}, title = {{Utjecaj dodatka pogače lješnjaka na svojstva kukuruznih ekstrudata dobivenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom}}, } @mastersthesis{ptfos:1172, author = {{Banović, Marija}}, title = {{Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija}}, } @mastersthesis{ptfos:1124, author = {{Mađarić, Josipa}}, title = {{Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata}}, } @mastersthesis{ptfos:1024, author = {{Sović, Ivana}}, title = {{Socioekonomski status i stanje uhranjenosti djece školskog uzrasta s područja grada Osijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:1028, author = {{Jakobović, Ivana}}, title = {{Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1010, author = {{Jozinović, Kristina}}, title = {{Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana)}}, } @mastersthesis{ptfos:1058, author = {{Šušnjar, Petra}}, title = {{Proizvodnja žele, pjenastih i bombonskih proizvoda u tvornici Kandit}}, } @mastersthesis{ptfos:1009, author = {{Leovac, Suzana}}, title = {{Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks}}, } @mastersthesis{ptfos:1033, author = {{Jurković, Ivana}}, title = {{Učinkovitost dezinfekcije vode za ljudsku potrošnju u vodoopskrbnom sustavu grada Šibenika}}, } @mastersthesis{ptfos:1113, author = {{Šumanovac, Sanja}}, title = {{Proizvodnja rafiniranog etilnog alkohola iz melase šećerne repe modificiranim postupkom po Vogelbuschu}}, } @mastersthesis{ptfos:1045, author = {{Tucaković, Mira}}, title = {{Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:1031, author = {{Leko, Ivana}}, title = {{Utjecaj temperatura termičkog procesa obrade i skladištenja na neke parametre sigurnosti i kvalitete kakaove mase}}, } @mastersthesis{ptfos:997, author = {{Džakić, Mirela}}, title = {{Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija}}, } @mastersthesis{ptfos:348, author = {{Katalinić, Zvonimir}}, title = {{Određivanje mikrobne populacije zraka u različitim uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:165, author = {{Slišković, Sanja}}, title = {{Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca}}, } @mastersthesis{ptfos:163, author = {{Zečević, Antonio}}, title = {{Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:148, author = {{Serdarušić, Neven}}, title = {{Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:319, author = {{Njegač, Jasmina}}, title = {{Utjecaj dodatka pektina na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:10, author = {{Ervačić, Josipa}}, title = {{Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:138, author = {{Mezedi, Nina}}, title = {{Mikrobiološka kontaminacija površina i predmeta opće uporabe}}, } @mastersthesis{ptfos:9, author = {{Jakobović, Ivana}}, title = {{Zbrinjavanje krutog otpada u industriji voća i povrća}}, } @mastersthesis{ptfos:135, author = {{Marić, Marija}}, title = {{Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodacima različitih nusproizvoda prehrambene industrije}}, } @mastersthesis{ptfos:23, author = {{Novoselić, Kasandra}}, title = {{Usporedba provedbe službenih kontrola higijene pogona prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj i nekim zemljama svijeta}}, } @mastersthesis{ptfos:45, author = {{Tarnai, Tena}}, title = {{Higijena i sanitacija u proizvodnji maslinovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:120, author = {{Huzjak, Đurđica}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:62, author = {{Lacković, Ines}}, title = {{Sladila u konditorskoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:118, author = {{Vacek, Kristina}}, title = {{Utjecaj postupka slađenja na kakvoću sladova golozrnog ječma sorti Poljoprivrednog instituta Osijek}}, } @mastersthesis{ptfos:105, author = {{Ostrognjaj, Tihana}}, title = {{Procjena rizičnih čimbenika za obolijevanje od karcinoma debelog crijeva povezanih s prehrambenim i životnim navikama studentske populacije}}, } @mastersthesis{ptfos:100, author = {{Roth, Ana}}, title = {{Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija}}, } @mastersthesis{ptfos:94, author = {{Tanasković, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice}}, } @mastersthesis{ptfos:693, author = {{Gelemanović, Marta}}, title = {{Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži}}, } @mastersthesis{ptfos:185, author = {{Džakić, Mirela}}, title = {{Kontrola higijene pogona prehrambene industrije}}, } @mastersthesis{ptfos:724, author = {{Pušić, Marija}}, title = {{Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice}}, } @mastersthesis{ptfos:702, author = {{Miljević, Duška}}, title = {{Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:704, author = {{Kramarić, Matija}}, title = {{Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva"}}, } @mastersthesis{ptfos:329, author = {{Lendić, Dražen}}, title = {{Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:821, author = {{Sajdl, Maja}}, title = {{Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak}}, } @mastersthesis{ptfos:714, author = {{Zeko, Josip}}, title = {{Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:529, author = {{Grec, Marijana}}, title = {{Sanitacija i biofilmovi}}, } @mastersthesis{ptfos:743, author = {{Bojanić, Maria}}, title = {{Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice}}, } @mastersthesis{ptfos:742, author = {{Varžić, Andrea}}, title = {{Utjecaj vlažnosti kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:741, author = {{Vračević, Ružica}}, title = {{Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:248, author = {{Panak, Jelena}}, title = {{CIP sustav}}, } @mastersthesis{ptfos:746, author = {{Pavoković, Mariana}}, title = {{Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:238, author = {{Ramljak, Vanja}}, title = {{HACCP sustav u preradi voća i povrća}}, } @mastersthesis{ptfos:791, author = {{Jozinović, Antun}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa kukuruzne krupice s heljdinim i kestenovim brašnom}}, }